Ghiceste scorul in 4 meciuri de Champions League si castiga 250 000 RON

Odata cu startul grupelor Champions League incep si promotiile caselor de pariuri privind aceasta competitie. Una dintre ele este prezentata de casa de pariuri Unibet, care pune la bataie un jackpot in valoare de 250 000 RON. Partea si mai buna este ca poti participa la acest concurs la care trebuie sa ghicesti scorul a 4 meciuri de Champions League propuse pentru a castiga marele premiu.


5ba10405f01f4_1537278981.jpg


Ce trebuie sa fac?

La promotie este eligibil orice utilizator Unibet, pentru a participa la ea netrebuind decat sa intri pe pagina acesteia. Acolo vei gasi 4 partide la care trebuie sa anticipezi scorul. Partidele din aceasta prima runda de Champions League sunt Barcelona – PSV (marti, 19:55), Liverpool – PSG (marti, 22:00), Real Madrid – AS Roma (miercuri, 22:00) si Valencia – Juventus (miercuri, 22:00). Nu trebuie neaparat sa prezici toate cele 4 scoruri odata, ci poti face asta pe rand, plasand scorul chiar si cu doar cateva minute inainte de startul acelui meci. De asemenea, poti edita pronosticurile oricand pana la startul meciului.


Despre recompensa

Ghiceste scorul in 4 meciuri de Champions League si castiga 250 000 RON daca esti singurul care a reusit performanta asta. In caz ca mai multi utilizatori au anticipat corect toate scorurile jackpotul se va imparti in mod egal. Evident, banii sunt cash, fara conditii de rulaj. Daca niciun jucator nu ghiceste scorul corect pentru toate cele 4 meciuri, jackpotul va fi castigat de cel care a fost cel mai aproape. In acest sens se apeleaza la un clasament, fiecare scor corect punctandu-se cu 30 puncte, iar fiecare rezultat corect (1X2) cu 10 puncte. Daca nimeni nu a ghicit toate scorurile, jackpotul va scadea la 50 000 RON, luati de primul clasat, jackpot ce va fi impartit in mod egal daca mai multi utilizatori se claseaza pe prima pozitie avand acelasi punctaj.


Rezumat

  • Daca nu ai cont la Unibet creeaza-ti unul acum
  • Acceseaza promotia “Castiga 250 000 RON cu Liga Campionilor”
  • Anticipeaza cele 4 scoruri pentru meciurile de Liga Campionilor
  • Nu te costa niciun ban sa participi
  • Cel ce a nimerit toate cele 4 scoruri va castiga 250 000 lei
  • Daca nimeni nu a anticipat corect cele 4 scoruri, va castiga 50 000 lei cel ce va avea mai multe puncte, pentru scor corect oferindu-se 30 puncte, iar pentru rezultat final (1X2) 10 puncte  


Cat de inspirat poti sa fii? >>>