Ghiceste rezultatele si castiga 100 000 RON fara sa risti niciun ban

Multi dintre noi am fost captivati vara trecuta, pe perioada Campionatului Mondial, de aplicatia casei de pariuri Betano, numita Betano Strike. Este prima casa de pariuri ce utilieaza acest concept, oferindu-ti sansa ca la finalul unei luni sa castigi fullbeturi sau premii cash de zeci de mii de lei, toate astea gratis, fara a risca vreun ban din cont. Aplicatia putea fi accesata doar de pe telefonul mobil, insa nu credem ca asta este o problema, avand in vedere ca in ziua de azi mobilul este un gadget indispensabil pentru multa lume. Cu totii am sperat ca aceasta aplicatie sa fie facuta din nou activa de Betano, lucru care se intampla incepand cu aceasta luna.


Inspiratia te poate ajuta sa castigi premiul cel mare >>>Ce trebuie sa fac?

Orice utilizator Betano poate descarca aceasta aplicatie, una compatibila atat cu telefoanele cu sistem iOS, cat si cu cele tip Android. Aplicatia poate fi descarcata din AppStore sau PlayStore, in functie de telefonul avut. Evenimentele, fotbalistice si nu numai, vor fi alese de catre aplicatie, intr-o zi putand avea 15 sau chiar mai multe evenimente. Misiunea ta este una simpla: sa spui daca un eveniment se va intampla sau nu in partida. Retine insa ca nu poti avea mai multe evenimente active odata. Cu alte cuvinte, abia dupa ce pronosticul unui eveniment este decis poti alege o alta intrebare.  Nu este obligatoriu ca zilnic sa raspunzi la minim o intrebare.


La fiecare eveniment ales corect vei primi un punct si vei avansa in clasament, iar la o intrebare gresita seria ar putea fi luata de la capat. Spunem “ar putea” deoarece fata de editia de vara trecuta Betano a  introdus un avantaj. Astfel, daca seria ta este intrerupta de un rezultat necastigator poti alege sa continui de unde ai ramas, fiecare utilizator avand parte de a doua sansa (o a doua viata) pe parcursul unei serii. Chiar daca seria ta va fi luata de la capat, in clasament se va consemna cel mai bun punctaj al tau.


Sa spunem, de asemenea, ca nu este important doar sa ai cat mai multe ponturi castigatoare consecutive, ci sa ai cat mai multe castigatoare si in total. Deocamdata nu este activat clasamentul care arata pronosticurile castigatoare in total, insa foarte probabil se va activa in urmatoarele zile, cel putin daca ar fi sa dam crezare regulamentului. De asemenea, iti poti crea un grup, in care sa adaugi 4 sau 5 persoane, insa nici aceasta functie nu este activa deocamdata.


Despre recompense

La finele fiecarei luni ai putea castiga 100 000 RON fara nicio investitie, asta intamplandu-se doar daca vei nimeri 31 pronosticuri consecutive fara sa iti risipesti prima viata. Pare aproape imposibil, insa daca vei analiza atent fiecare meci ai putea reusi. Daca doi sau mai multi utilizatori reusesc asta pe parcursul unei luni premiul se va imparti in mod egal.


Pe langa acest jackpot, daca il putem numi asa, in fiecare luna se vor acorda 500 premii. Astfel, utilizatorul ce va avea cele mai multe ponturi consecutive castigatoare va primi in contul bancar suma de 10 000 lei, al doilea se va multumi cu 2 000 lei, iar al treilea cu 1 000 lei, cele doua premii creditandu-se in contul Betano. Ocupantii locurilor 4-10 vor primi un fullbet de 100 lei, celor de pe locurile 11-100 li se va credita un fullbet de 50 lei, iar cei clasati pe pozitiile 101-500 vor primi un fullbet de 25 lei.


De specificat ca daca va exista egalitate de ponturi corecte consecutive intre doi sau chiar toti cei trei utilizatori de pe podium, primul criteriu de baraj este cel al procentajului pronosticurilor castigatoare din acea luna. Banii, cel putin cei cash, vor fi acordati in maxim 30 zile de la incheierea competitiei.


Rezumat


  • Daca nu ai cont la Betano creeaza-ti unul acum
  • Descarca aplicatia Betano Strike pe telefonul tau mobil din AppStore sauPlayStore
  • Pronosticheaza daca un anumit eveniment se va intampla sau nu in meci
  • Daca un pont este pierzator, vei avea o a doua sansa de a continua seria
  • Daca intr-o luna vei ajunge la 31 ponturi castigatoare la rand fara sa-ti risipesti viata vei castiga 100 000 lei
  • Intr-o luna vor fi premiati 500 utilizatori ce au avut cea mai mare serie castigatoare, respectiv cele mai multe pronosticuri corecte in acea luna


Inspiratia te poate ajuta sa castigi premiul cel mare >>>