Get’s Bet – cote, oferta, promotii pentru World Cup 2022

Word Cup 2022 debutează pe 20 noiembrie, iar atenția microbiștilor se va îndrepta aproape în totalitate spre competiția din Qatar, în condițiile în care campionatele interne au intrat în vacanță. Casa de pariuri Get’s Bet așteaptă turneul unde se vor confrunta cei mai buni jucători ai lumii cu cote interesante, dar și oferte pe placul pariorilor.

Get’s Bet – oferta pre-meci World Cup 2022

Toate meciurile din faza grupelor Campionatului Mondial de fotbal au fost deja introduse în oferta GetsBet și regăsim peste 200 de variante de pariere pe fiecare meci în parte. 

De la pronosticurile clasice 1x2, cele pe goluri marcate, cornere sau cartonașe și până la pariurile speciale, toate pot fi accesate de clienții Get’s Bet, unde de asemenea putem paria live pe meciurile de la CM 2022. 

Cea mai interesantă opțiune de pariere este varianta `Creare Pariu`, care oferă posibilitatea să vă creați propriul pariu cu selecții din același eveniment, alegând dintr-o multitudine de piețe de pariere. Asfel, putem combina mai multe selecții din același meci pentru crearea unei cote cu adevărat spectaculoase.

Mi se pare extrem de utilă această variantă deoarece nu e nevoie să faci analiza mai multor meciuri pentru a prinde un bilet combo cu cotă interesantă.

Pariuri antepost Campionatul Mondial Get’s Bet

Selecția de pariuri antepost de la Get’s Bet pentru CM 2022 e de asemenea spectaculoasă și poți miza pe extrem de multe variante, care pot fi și combinate între ele.

Iar cotele sunt extrem de interesante. Unul din cele mai căutate pariuri pentru un turneu final de asemenea anvergură sunt cele pe câștigătoare, combinat cu golgheterul turneului, la cote cu adevărat atractive.

Câteva exemple sunt: Câștigătoare Brazilia și golgheter Neymar, cotă 21.00 , câștigătoare Anglia și golgheter Harry Kane, cotă 21.00 , câștigătoare Franța și golgheter Kyliann Mbappe, cotă 23.00. Iar lista poate continua până la un puțin probabil pronostic: Câștigătoare Maroc și golgheter Youssef En-Nesyri, la o cotă 1001.

Putem paria inclusive pe etapa eliminării fiecărei echipe sau pe numărul de puncte strânse în grupe, la cote deloc mici. Iată câteva exemple. Anglia: cotă 3.20 pentru 9 puncte în grupa cu Iran, SUA și Țara Galilor sau acceași cotă pentru 7 puncte obținute. Brazilia are cotă 3,00 că își va câștiga toate meciurile din grupă sau 3,20 că va obține  7 puncte.

La celalalt pol, dacă vă așteptați ca selecționata din Qatar să nu câștige niciun punct în grupă, atunci cota este 5,00, în timp ce cota pentru 1 punct obținut e de 3.80 .

 Ce pariuri antepost găsim în oferta Get’s Bet pentru World Cup 2022:

  • Confederația câștigătoare;
  • Câștigătoare & Golgheter;
  • Câștigă toate meciurile din grupă;
  • Pierde toate meciurile din grupă;
  • Câștigător pentru prima oară;
  • Etapa eliminării;
  • Golgheterul echipei;
  • Grupa cu cele mai multe goluri;
  • Număr de puncte obținute în grupă;
  • Câștigătoare și finalistă;

Promotii Cupa Mondiala 2022 la Get’s Bet

Dacă nu ai cont deschis la Get’s Bet, vestea bună e că poți beneficia și de pachetul de bun-venit oferit clienților noi și poți beneficia de bonusuri importante pentru World Cup 2022. Bonusul de bun venit pentru pariorii sportivi constă în 600 de lei, ce pot fi obținuți după primele 3 depuneri. 

Primul bonus oferit de de 50% din prima depunere, până la maxim 200 de lei. Al doilea bonus e de 75% din a doua depunere până la 200 de lei, iar al treilea e de 100% din a treia depunere, până la 200 de lei (depunere minimă 25 de lei). 

O altă promoție interesantă ce va rula pe site-ul GetsBet.ro și pe perioada CM 2022 este aceea care permite dublarea cotei finale, în funcție de câte evenimente pui pe bilet. Dacă plasezi minim 5 evenimente pe un bilet, cota finală primește un bonus care poate ajunge până la 100%. 

De asemenea, pe durata CM 2022 vor apărea constant noi promoții și bonusuri de care jucătorii înregistrați pot profita.

Pe site-ul nostru vei găsi zilnic ponturi de la toate meciurile World Cup 2022, dar și informații proaspete, în centrul de pariere, care să te ajute să faci cele mai bune alegere la pariuri.

Legalbet.ro vă oferă zilnic ponturi si bilete care au cote interesante, atent studiate, de la cele mai bune case de pariuri licențiate în România. Înainte de a folosi sugestiile noastre, nu uitați să treceți prin filtrul gândirii voastre partidele și, mai important, nu mizați niciodată pe banii pe care nu vi-i permiteți să îi pierdeți.