Get’s Bet Cazino - sloturi noi in luna martie 2023

Noutatile la un cazino online nu inseamna doar ce-a mai aparut fresh pe piata, ci si jocuri si sloturi pe care poate nu le-ai mai incercat pana acum. Get’s Bet Cazino are mii de jocuri ca la aparate pe site, iar in luna martie 2023 poti intra la o multime de sloturi care au fost sub radar pana acum. 

Ice, Ice, Yeti - NoLimit City

Ice, Ice, Yeti este un joc de cuvinte interesant dupa melodia lui Vanilla Ice, “Ice, Ice, Baby”. NoLimit City a lansat acest slot in 2018, dar Get’s Bet l-a preluat abia recent. Slotul e dispus initial pe o matrice de tip 5x3, insa se poate extinde pana la 5x7 in conditiile potrivite. Yeti Shake sau Ice, Ice, Yeti Respins sunt doua functii care pot sa faca acest lucru. Sunt 243 de linii de plata la inceput de rotire, dar poti ajunge pana la 16.807 modalitati de plata.

Background-ul la Ice, Ice, Yeti este redat de un decor de iarna, plin de zapada si gheata. Simbolurile principale ale jocului sunt patru imagini dragalase cu Yeti. La Ice, Ice, Yeti de poti bucura de un RTP de 96.16%, cat si de o volatilitate ridicata. 

Book of Shadows - NoLimit City

Sunt multi provideri de jocuri care si-au dorit sa capitalizeze de pe urma succesului slotului clasic Book of Ra, iar NoLimit City nu face exceptie, cu al sau Book of Shadows. Jocul a fost lansat pe piata in 2020 si are multe elemente comune cu Book of Ra. Structura e insa diferita, cu 5 role si 3 randuri, insa se poate extinde pana la 5x5. Sunt 10 linii de plata prezente la Book of Shadows. 

Grafica este una excelenta, mult peste ce are Book of Ra. Soundtrack-ul este si el unul captivant, foarte interesant. Gameplay-ul, mai ales in functia speciala, e insa identic. Dar, pana la urma, important este sa castigi. Iar la Book of Shadows poti incasa pana la 30.338x miza. RTP-ul e setat la 96.01%, pentru ca volatilitatea sa fie ridicata.

Queen of Gods - Pragmatic Play

Sloturile inspirate din Egiptul Antic raman foarte populare printre jucatorii romani. Insa Queen of Gods inca nu si-a trecut numele pe aceasta lista. Poate pentru ca este un slot abia lansat, in 2022, dar si pentru ca are un castig maxim modest in comparatie cu alte jocuri, doar 1839x miza. Efectele vizuale la Queen of Gods sunt insa destul de bune, iar functia speciala apre destul de des cat sa te mentina interesat de joc.

Queen of Gods e intins pe 5 role si 3 randuri, cu 10 linii de plata. La fiecare trei simboluri Scatter, pe rolele 1, 3 si 5, vei deschide functia speciala cu rotiri gratuite. Ai de ales intre patru variante, unde variaza numarul rotirilor gratuite (intre 8 si 15), dar si valoarea multiplicatorului (x1, x2 sau x3). RTP-ul are o valoare de 96.36%, in timp ce volatilitatea e ridicata.

Owls - NoLimit City

Cu un nume simplu precum Owls, e usor sa ne dam seama care este simbolul principal de la acest slot al celor de la NoLimit City. Bufnita este un animal nocturn, deci nu e de mirare ca majoritatea culorilor de la Owls sunt inchise. Lansat in 2019, Owls are o grafica relativ simpla, dar compenseaza printr-un gameplay fascinant. Trei simboluri Scatter vor declansa secventa Dream Spins, unde ti se va aloca o speciala in mod aleatoriu. Sunt trei optiuni, toate la fel de interesante.

Jocul are un RTP de 96.22%, volatilitate medie si este dispus pe 5 role si 3 randuri. Sunt 15 linii de plata in total, iar castigul maxim pe care il poti obtine e de 1.500x miza. Nu e enorm, dar poate distractia conteaza mai mult.

Fire Hot 100 - Pragmatic Play

Parca nicio lista despre pacanele online nu ar fi completa fara macar un slot cu fructe. Fire Hot 100, lansat in 2022 de cei de la Pragmatic Play, seamana cu multe alte jocuri din aceasta categorie, dar are 5 role si 4 randuri, cu 100 de linii de plata. Deci cel putin ca structura se diferentiaza putin. Fire Hot 100 are si doua simboluri Scatter, ceea ce-ti imbunatateste sansele sa obtii ceva de la fiecare runda. 

Ce lipseste, in schimb, este, desigur, o secventa cu rotiri gratuite. Ai insa un Wild care se poate extinde pe toata rola atunci cand apare pe ecran. Castigul maxim e de 2.700x miza, iar volatilitatea e medie-ridicata. RTP-ul e setat la 96.43%.