Germania se intareste, iar Slovacia are sanse mici sa obtina o noua victorie

Germania nu a reusit sa impresioneze pana acum la Euro 2016, dar, chiar si asa, trebuie sa recunosc ca niciuna dintre marile echipe nu a reusit acest lucru. Nemtii au castigat cu Ucraina cu 2-0, si cu Irlanda de Nord cu 1-0. In acest ultim meci, ar fi trebuit sa se impuna cu 2-0 sau 3-0, insa sansa a fost de partea irlandezilor. Ei au dezamagit, insa, in partida cu Polonia, unde au fost dominati in multe momente de catre echipa condusa de Robert Lewandowski.

 

Desigur, multi tin sa ne aduca aminte de infrangerea recenta pe care Slovacia i-a administrat-o Germaniei intr-un amical. Insa trebuie specificate cateva lucruri in legatura cu acea partida. In primul rand, Joachim Loew a folosit o formula extrem de ciudata, care a implicat folosirea a trei fundasi. Mai mult decat atat, echipa Germaniei era una mult mai slaba decat cea pe care o vom vedea in acest meci, fara jucatori precum Hummels, Kroos sau Muller.

 

Mai mult decat atat, germanii au demosntrat ca se pot baza si pe jucatorii de pe banca, Kimmich impresionand in partida cu Irlanda. Slovacia a jucat foarta bine pana acum, iar un compartiment care a impresionat a fost apararea. Acolo, Durica si Skrtel reprezinta o pereche de fundasi extrem de experimentati. In ceea ce priveste ofensiva, Marek Hamsik este cel pe care se bazeaza nationala slvaca.

 

Pariere

 

Slovacia a reusit sa invinga si Spania, si Germania de curand, insa de aceasta data, adversarul lor va fi extrem de bine mobilizat. De aceea cred ca ar trebui sa mizati pe victoria germanilor si sa beneficiati de cota de 1.48 de la Unibet.