Germania are cota 50 la victorie contra Coreei de Sud

Germania este una dintre formatiile favorite la castigarea Campionatului Mondial ce are emotii in vederea calificarii in optimi, insa nu ar trebui sa aiba probleme prea mari in fata unei formatii precum Coreea de Sud, care nu a acumulat niciun punct dupa doua etape. Partida dintre Germania si Coreea de Sud va avea loc miercuri, incepand cu ora 17:00. Daca nici tu nu crezi ca se va inregistra vreo surpriza in acest meci te invitam sa mizezi la cota 50.0 pe succesul Germaniei, cota prezentata de casa de pariuri Netbet.Ce trebuie sa fac?

Esti eligibil la promotie daca iti vei crea cont la Netbet pana la ora partidei introducand codul “COTA50”. Dupa efectuarea acestei actiuni depune, insa ai grija sa nu o faci prin metodele Skrill sau Neteller. Plaseaza apoi un prim pariu pre-live si singur pe bilet pe victoria Germaniei in partida contra sud-coreenilor. Cel mult 10 lei se califica in vederea cotei marite, daca vei miza mai mult diferenta calculandu-se la cota normala, care in acest moment este 1.18.


Despre recompensa

Germania are cota 50 la victorie contra Coreei de Sud, in cazul in care aceasta se va impune, iar tu vei profita la maxim de promotie, pariind 10 lei, urmand a castiga 500 lei. Astfel, vei primi instant cash 11.8 lei, restul de 488.2 lei creditandu-se ca bonus in termen de 72 ore de la incheierea meciului. Bonusul trebuie pariat in cel mult 7 zile pe cote minime de 1.6, in cazul unui bilet multiplu fiecare selectie trebuind sa aiba cota minima 1.6. Pariurile simple tip Forecast/Tricast pe cursele de cai, handicap si under/over nu vor conta la rulaj.


Rezumat

  • Creeaza-ti cont la Netbet pana miercuri, ora 17:00, introducand codul “COTA50”
  • Efectueaza un depozit, insa nu prin Skrill sau Neteller
  • Plaseaza un pariu pre-live pe succesul Germaniei impotriva Coreei de Sud
  • Cel mult 10 lei se considera in vederea cotei marite
  • Daca Germania se impune vei primi cash instant castigul conform cotei de pe site, pentru ca restul pana la maxim 500 lei sa ti se crediteze sub forma de bonus in cel mult 72 ore
  • Bonusul trebuie pariat in termen de 7 zile de 4 ori pe cote minime de 1.6, in cazul unui bilet multiplu cel putin o selectie trebuind sa aiba cota minima 1.6


Nu rata aceasta cota fabuloasa >>>