Gaming Corps a intrat in forta in lumea sloturilor cazino online

Industria jocurilor de noroc avea nevoie de o un nou furnizor de jocuri ca la aparate online si nu numai, iar un concurent serios pentru colosi a devenit Gaming Corps.

Gaming Corps - informatii generale

Aceasta firma a aparut in anul 2020 si este una dintre cele mai noi aparate in piata. Cu putin peste 20 de jocuri, doar 11 dintre ele reprezinta sloturi video. Alte 12 sunt de alte genuri, semn ca este capabila sa se extinda.

Dezvoltam continut original pentru iGaming si Gaming oferind servicii pentru jucatorii exprimentati cu jocuri de cazinou premium si jocuri video de nisa.”

Gaming Corps a aparut initial ca si compania publica si asta s-a intamplat in 2015, insa a trecut printr-un amplu proces de reinventare.

Din anul 2019 de la procesul de reinventare, ideea de afaceri  a prins viata si acum fondatorii isi doresc sa fie recunoscuti la nivel mondial ca un motor principal in evolutia industriilor de Gaming si iGaming. Firma suedeza in prima instanta, Gaming Corps a reusit  sa lanseze atat jocuri destinate exclusiv utilizatorilor de dispozitive mobile, cat si jocuri de pacanele online. Insa, primul joc lansat a fost “Riddick: The Merc Files” si asta pentru ca apus mult accentul si pe industria de jocuri online, nu doar pe industria jocurilor de noroc. 

Treptat, cartierul general s-a mutat din Uppsala (Suedia) catre Austis – Texas (SUA), asta dupa ce a achizitionat studioul numit RedFly, devenind astfel subsidiara Gaming Corps Austin.

Cu noiembrie 2018 lucrurile au mers foarte bine si s-a trecut de la o afacere deficiatara la o afacere autosustinuta, insa nu in SUA, ci in Malta. In iulie 2020 a aparut si primul produs in materie d car de pacnaele, respectiv slotul “Book of Pirate”, slot lansat in cooperare cu ATG.

Este foarte adevarat ca desi a intrat recent pe piata de furnizori de jocuri ca la aparate online, nu a reusit sa impresioneze cu vreun slot, desi sunt in total 25 la numar.

Parte din ele pot fi jucate si in Romania, in special datorita NetBet, unul dintre cele mai mari cazino-uri online licentiate de Oficiul National pentru Jocuri de Noroc (ONJN). Mai exact, opt sloturi marca Gaming Corps sunt disponibile datorita acestui cazino online, respectiv: Sweet Miner, Mining Madness, Coin Miner, Lucky Miner, BlackJack, To Mars and Beyond, Jet Lucky 2, Bank or Bust. 

Coin Master

Este un slot atipic, dovada ca furnizorul Gaming Corps a fost unul dintre primii care au lansat un slot marca Minesweeper.

 • Sunt multe astfel de jocuri, printre mii si mii de sloturi video e imposibil sa nu gasesti si asa ceva, iar Mines si Minesweeper XY, insa asta nu inseamna ca acest slot nu este deloc unul interesant. E drept, nu are aceeasi popularite precum cele fructate. Coin Master vine cu o grafica interesanta, iar in ani ar putea fi un joc foarte popular.
 • Pe un ecran de joc interesant dinpartea dreapta poti sa joci Coin Master, respectiv ca din 25 de casete aurii sa alegi valoarea multiplicatorului de castig. Poti face lucrul acesta selectand moneda aurie din caseta aferenta si un multiplicator va fi dezvaluit.
 • Jocul ca la aparate Coin Master a aparut in data de 13 august 2021 si beneficiaza de RTP 96.62%, iar intreaga actiune se petrece pe cinci role si cinci randuri, iar cel mai mare castig ajunge pana la 998 X miza. De asemenea, mizele pariate sunt cuprinse intre cativa lei si pana la ordinul sutelor de lei.

Bank or Bust

 • Avand in vedere exprienta Gaming Corps in lansarea de jocuri destinate pentru dispozitivele mobile, Bank or Bust seamana cu un joc vechi pe compute, unde. trebuie sa deschizi celule si sa fii lovt de bomba.
 • Acest joc foloseste alarme in loc de bombe, deoarece tema slotului este despre jefuirea unei banci. Mai exact trebuie sa furi banii dintr-un seif al unei banci.
 • Castigul rezultat in decursul unei runde poate ajunge pana la 996 X miza, iar mizele difera. Sunt pentru toate tipurile de jucatori, de la cativa bani si pana la cateva sute de lei.
 • Intreaga actiune a slotului Bank or Bust pacanele online se poarta pe cinci role si cinci randuri, volatilitatea este necunoscuta, dar RTP-ul ajunge pana la 96.59%.

To Mars and Beyond

 • Este un slot destinat celor care apreciaza sloturile cu teme interesante, iar To Mars and Beyond este un asemenea tip de slot. Unii ar spune ca este jocul de animatie destinat pentru generatia urmatoare, insa ramane de vazut.
 • Pune pariul pe o nava spatiala puternica care calatoreste de pe Marte catre un taram necunoscut. In drumul sau poate fi provocat de ccatre alte nave inamice, insa in cazul unei victorii asupra acelor nave primesti bonusuri. Jocul beneficiaza de multiplayer si poti urmari actiunile altor jucatori care plaseaza pariuri in aceeasi runda cu tine.
 • Putem compara acest slot ca fiind asemanator jocului Aviator, insa a fost lansat la final de 2021, respectiv 26 noiembrie. Volatilitatea ramane necunoscuta pana in prezent, insa are RTP de 97.5% peste media sloturilor obisnuite.
 • Impresioneaza prin castigul maxim pe care il poate atinge. Cel mai mare premiu pe care il poti castiga daca joci To Mars and Beyong pacanele online este de 10.000 X miza. Aceasta miza pentru fiecare runda in parte poate ajunge pana la cateva sute.  

Oricat de atractive ar fi aceste sloturi, nu uita sa mizezi doar sumele de bani pe care iti permiti sa le pierzi.