Gameworld a devenit noul Circus. Deschide un cont nou şi vei primi 20 lei

Pariorii care aveau cont la gameworld.ro au constatat atunci când intrau pe site că erau redirecţionaţi către circus.ro. După ce încercau din nou şi vedeau că rezultatul era acelaşi, se întrebau nedumeriţi "ce s-a întâmplat"? Răspunsul este că fostul gameworld.ro a devenit noul circus.ro.


Circus este numărul 1 în Belgia


Pe piața internațională de gaming, Circus este un cazinou și o casă de pariuri cu o istorie mai mare de 20 de ani. În Belgia, Circus este deja numărul 1 în topul preferințelor jucătorilor de cazinou și al pariorilor. Circus.ro este prezent pe piața din România începând din anul 2016 și tot de atunci a câștigat din ce în ce mai mulți jucători atrași de varietatea sa de jocuri și de oferta extrem de flexibilă de pariuri online.


Va trebui de făcut un cont pe noul circus.ro


După această fuzionare, casa de pariuri Circus devine mai bună ca oricând şi va putea oferi jucătorilor o experienţă de joc cât mai complexă şi completă. Cei care aveau cont pe gameworld.ro nu trebuie să-şi facă griji, pentru că va fi disponibil alături de istoricul lor de jucători și de balanța lor din cont pe noul circus.ro. Cei care au cont pe vechiul circus.ro vor trebui să ştie că acesta va fi închis, iar banii returnaţi. Pentru a putea juca pe noul circus.ro, vor trebui doar să se înregistreze pe noul site, urmând pașii standard de creare a unui cont nou. Cei care au nelămuri în legătură cu noul circus.ro, pot scrie la [email protected].


Circus îţi oferă 20 lei la înregistrare


Cei care vor să îşi deschidă un cont la noul circus.ro, vor primi 20 lei gratuit, chiar dacă nu depun niciun leu. Bonusul poate fi convertit în bani reali atunci când condițiile de rulare au fost satisfăcute.