Fotbalul spectacol marca Europa League revine - interviu cu expertul Intelbet Ioana Cosma

Expertul Intelbet Ioana Cosma are cateva recomandari pentru utilizatorii Intelbet ce vor sa parieze pe Europa League. Ce sanse acorda Astrei la calificare? Ce echipa este favorita la castigarea trofeului? Afla parerea Ioanei Cosma din interviul pe care ni l-a acordat.
 


- Casele de pariuri o dau ca favorita clara la cucerirea trofeului in acest an pe Manchester United, cu o cota de 5.00 in medie, urmata de Tottenham (9.00) si Roma (14.00). In campionat United are totusi evolutii modeste – o vezi favorita clara la castigarea Europa League in acest sezon?
 

E interesant ca nicio echipa din estul Europei nu intra in acest top 3, Zenit, ca suntem legati sufleteste de aceasta echipa, dar si Sahtior, care a defilat pana acum in Europa League, s-ar mai putea inserta in acest grup al favoritelor. In rest, sigur ca Roma, Tottenham sau United au acest statut de favorite.
 

- Romania mai este reprezentata de Astra in aceasta competitie. Ce sanse crezi ca are la o calificare istorica in optimile Europa League? La casele de pariuri Astra are sansa a doua, cu o cota de 2.40 in medie – merita riscat un pariu?
 

Genk are prima sansa pentru ca vine dintr-un campionat mai puternic, mai bine cotat, iar campioana Romaniei e la prima sa calificare in primvara europeana. M-as risca sa pun ceva de genul acesta, un pic cu sufletul, un pic cu mintea. Budescu ramane jucatorul care poate face diferenta de unul singur, dar Astra se mai bazeaza pe acest neobosit si talentat Texeira, Ionita s-a miscat bine in campionat , iar Daniel Niculae e un jucator cu o experienta vasta. Nu ii stiu bine pe cei de la Genk, am vazut ca au avut un sezon fluctuant, acum sunt pe locul 7 in Belgia, iar in iarna s-au despartit de cel mai valoros jucator al lor. 
 

- Pe cine vezi favorit la castigarea trofeului de golgheter? La casele de pariuri primii 3 favoriti sunt Aduriz, Giuliano si Dzeko.
 

Aduriz va merge cu Bilbao mai departe. Giuliano e la bataie cu Teodorczyk, un alt marcator din Europa League, iar Dzeko cred ca merge mai departe. Daca e sa aleg unul singur ? Dzeko. El conduce si clasamentul golgeterilor din Italia cu 17 reusite pana acum.
 

- Care consideri ca este cea mai sigura cota de 2.00 care se poate obtine din meciurile de Europa League ce se vor juca pe 16 februarie?
 

Roma castiga oricare dintre reprize acasa la Villareal, e o cota de 2 pe care as  miza. Roma vine dupa un parcurs aproape impecabil in Italia, e pe locul 2 dupa Juventus, a castigat 4 din ultimele 5 meciuri, da golgeterul Seriei A la zi, iar Villareal e pe 6 si n-a reusit sa castige in campionat decat 1 singur meci din ultimele 5 jucate, iar in ultima etapa facut doar 1-1 cu Malaga. Daca Villareal se lauda cu cea mai buna aparare din La Liga, Roma se lauda cu al doilea atac din serie A, echipa lui Spalletti a marcat 50 de goluri in campionat in 24 de partide.

***

Expertul Intelbet va trimite in curand analize si pronosticuri pentru primele meciurile din saisprezecimile Europa League, asadar abonati-va la ponturile Ioanei Cosma pentru a fi mereu la curent cu recomandarile sale la pariuri.