Fortuna iti propune un bonus de bun venit de 2 000 lei la Cazino

De curand casa de pariuri Fortuna a decis sa isi surprinda placut potentialii utilizatori, mai ales pe cei care nu se dau in laturi de la jocurile de cazino.
 
Vorbim de cea mai buna oferta de inregistrare la cazino la ora actuala, de maxim 2 000 lei, acordati in 3 transe. Astfel, la efectuarea primei depuneri vei lua un bonus de 100% pana la 800 lei, la a doua depunere unul de 150% pana la 600 lei si la cea de-a treia 200% pana la 600 lei. Pentru revendicarea pachetului de bun venit este de ajuns sa folosesti doar la prima depunere codul ‘’FORTUNA1’’. Dupa primul depozit bonusul ti se va credita automat in cont. Daca bonusul nu apare automat contacteaza echipa de servicii client la adresa [email protected]. In cazul in care ai uitat sa introduci codul sau l-ai introdus gresit nu vei putea beneficia de pachetul promotional.
 

Astfel, pentru a beneficia de bonusul maxim trebuie sa depui in total 800+400+300= 1 500 RON. Cel de-al doilea si al treilea bonus se activeaza dupa indeplinirea conditiilor de rulare ale bonusului anterior. Pentru a te califica pentru fiecare pachet de bun venit este necesara o depunere de minim 25 lei. Toate cele trei bonusuri trebuie acceptate in termen de 28 zile de la inregistrarea la Fortuna.
 
Pentru fiecare dintre cele 3 bonusuri atat depozitul respectiv, cat si bonusul trebuie rulate de 25 ori la jocuri de cazino, rulaj destul de acceptabil comparativ cu al altor case pariuri online. Jucatorii au 7 zile pentru a finaliza cerintele de rulare corespunzatoare fiecarui pas.
 
Atentie, oferta nu poate fi utilizata impreuna cu o alta de bun venit. De exemplu, daca optezi pentru aceasta oferta, nu poti opta si pentru cea valabila la pariuri sportive, de 100% pana la 300 RON. Pentru fiecare bonus acordat, jucatorul nu poate paria mai mult de 30% din valoarea acestuia intr-un singur joc, insa, sincer, ne indoim ca un utilizator va vrea sa incerce asta. In caz contrar, bonusul si castigurile rezultate din acesta ar putea fi anulate. De asemenea, daca Fortuna considera ca un jucator foloseste anumite tactici pentru a indeplini cerintele de acordare a bonusului, cum ar fi pariere pe rosu/negru, par/impar etc.) bonusul si castigurile obtinute vor fi anulate.
 
In vederea contributiilor la rulaj, jocurile ca la aparate (slot) contribuie in proportie de 100%, jocurile fixed odds 50%, cel de ruleta 20%, iar cele de masa si carti, dar si Video Poker, contribuie in proportie de 10%. Jocurile Blackjack Surrender, Blackjack Switch, Lucky Blackjack, Santa Surprise, Great Blue, Desert Treasure II, Golden Games, Golden Tour si toate jocurile slot clasice de 3 role cu o singura linie nu contribuie deloc  la rulaj. Spre exemplu, daca vei miza 100 lei la ruleta, pentru rulaj se vor calcula doar 20 lei.

Inregistreaza-te acum la Fortuna Casino si ia-ti bonusul de 2 000 RON!