Fortuna isi schimba bonusul de inregistrare

Casa de pariuri Fortuna a efectuat astazi o modificare importanta legata de bonusul de inregistrare.

Astfel, la primul pariu efectuat aici vei primi unul fara risc de 100% pana la 300 RON. Asta inseamna ca daca primul tau pariu este necastigator miza iti va fi rambursata in cont. Pana acum bonusul de inregistrare era unul mai mult pentru a atrage privirile, in valoare de maxim 1 000 lei. Pentru inceput primeai insa tot 300 lei, in freebeturi de cate 20 lei, lucru care nu tuturor le convenea. Apoi aveam un bonus de 50% pana la maxim 500 lei, care se aplica doar pariurilor castigatoare de pe urma freebeturilor. Restul de 200 lei ii primeai daca pariai de pe mobil. Astfel, pentru fiecare pariu pe o cota minima de 1.8 primeai un freebet de 20 lei, putand lua acest bonus de 10 ori. Asadar, era un bonus de inregistrare destul de complicat de inteles si foarte greu de fructificat la maxim.
 

bonus inregistrare Fortuna

Faptul ca Fortuna isi schimba bonusul de inregistrare din freebeturi de 20 lei intr-un pariu fara risc de 300 lei este privit cu ochi buni, in opinia noastra. In cazul in care primul pariu este necastigator miza va fi rambursata sub forma de bonus. Acesta trebuie rulat de 5 ori la o cota minima de 1.5 inainte de a putea fi retras. Spre exemplu, daca ti-a fost rambursata valoarea maxima (300 lei), rulajul trebuie sa fie de 1 500 lei. Bonusul va expira dupa 30 zile, pariurile/biletele trebuind plasate in acest interval. Nu ni se spune insa daca trebuie si stabilit in maxim 30 zile, acesta fiind, totusi, un detaliu minor. De asemenea, trebuie spus ca biletele combinate cu selectii pre-meci si live nu contribuie la rulaj. Daca bonusul nu a fost rulat conform cerintelor in termen de 30 zile, banii bonus si castigurile pe care le-ati acumulat folosind banii bonus vor fi anulate.
 
Incheiem prin a spune ca bonusul de inregistrare nu poate fi combinat cu vreo promotie sau oferta speciala, acesta adresandu-se doar persoanelor peste 18 ani cu tara de rezidenta Romania. De retinut, de asemenea, ca doar o persoana din locuinta poate folosi acest bonus.