Finalele Australian Open iti aduc un freebet

Dupa doua saptamani in care am avut parte de multe surprize, iata ca a sosit vremea finalelor la Australian Open pe tabloul de simplu. Pentru a sarbatori evenimentele cum se cuvine, casa de pariuri Unibet prezinta o promotie la care poti obtine un freebet de 20 lei sau unul de 50 lei, in functie de miza. Ce trebuie sa fac?


La promotie sunt eligibili toti utilizatorii Unibet, indiferent daca sunt sau nu nou-veniti, aceasta vizand doar pariurile live. Inainte de a plasa orice pariu asigura-te ca ai optat la promotie, buton care se poate gasi in pagina acesteia. Dupa optare plaseaza unul sau mai multe pariuri live de pe tabloul de simplu. Cota minima a pariului este 1.4, iar miza minima totala peste 100 lei. Atentie, vorbim de miza totala a tuturor pariurilor, nu a fiecaruia in parte, neexistand, asadar, motive de panica. Spre exemplu, poti plasa un pariu de 40 lei pe finala feminina si unul de 61 lei pe cea masculina. Pariul trebuie sa fie singur pe bilet.  Daca este anulat sau ai folosit butonul de Cash Out, nu este eligibil pentru promotie.


Despre recompense


Freebetul se va acorda indiferent de rezultatul pariurilor. In cazul in care vei plasa pariuri live eligibile cu o suma cuprinsa intre 101 lei si 200 lei vei primi un freebet in valoare de 20 lei, iar daca vei miza in total peste 200 lei ti se va credita un freebet in valoare de 50 lei. Freebetul va fi creditat pana luni, la ora 19:00. Acesta este disponibil timp de 7 zile de la creditare, putand fi plasat doar pe evenimente live, neexistand restrictii de sport sau cota. In cazul unui pariu castigator folosind freebetul, miza acestuia nu se va credita in cont, ci doar profitul. 


Rezumat


·        Daca nu ai cont la Unibet creeaza-ti unul aici

·        Opteaza la promotie din pagina acesteia

·        Plaseaza pariuri live pe una sau pe ambele finale de simplu de la Australian Open

·        Suma totala a pariurilor trebuie sa depaseasca 100 lei, iar cota minima sa fie 1.4

·        Daca vei miza intre 101 lei si 200 lei vei primi un freebet de 20 lei

·        Daca vei miza peste 200 lei primesti un freebet de 50 lei

·        Freebetul trebuie pariat pe evenimente live in termen de 7 zile de la creditare 


Vizioneaza live meciurile in timp ce pariezi pe platforma Unibet