Finala Ligii Campionilor te intampina cu un pariu gratuit de 30 RON

Dupa ce am vazut doua echipe din Premier League in finala Europa League, vom vedea alte doua si in finala Champions League din 1 iunie. Este vorba despre Tottenham si Liverpool, formatii ce vor evolua in Champions League si sezonul viitor. La acel meci  vei avea ocazia de a plasa un freebet in valoare de 30 lei. Asta se intampla la casa de pariuri Unibet, pentru a fi acordat freebetul trebuind sa plasezi cateva pariuri live.

Plaseaza pariurile calificante si primesti garantat freebetul >>>

Ce trebuie sa fac?

Nu trebuie sa te inscrii nicaieri pentru a participa la promotie, ci doar sa plasezi 3 pariuri live pe evenimente fotbalistice in intervalul 18 mai-1 iunie. Pariurile trebuie sa fie singure pe bilet, cu o miza minima de 30 lei fiecare si la o cota minima de 1.4. Daca deja ai plasat 3 pariuri live pe fotbal conform conditiilor, fara a sti de promotie, nu mai este necesar sa faci nimic, fiind deja calificat pentru premiu. Promotia va fi insa anulata daca ai optat pentru cash out la vreun pariu eligibil.

Despre recompensa

Vei castiga un freebet de 30 RON pentru finala Ligii Campionilor indiferent daca pariurile vor fi sau nu castigatoare. Freebetul poate fi folosit doar pe finala Champions League dintre Tottenham si Liverpool, de pe 1 iunie.

Rezumat

  • Daca nu ai cont la Unibet creeaza-ti unul acum
  • Plaseaza 3 pariuri live si singure pe bilet pe evenimente fotbalistice in perioada 18 mai-1 iunie
  • Cota minima este 1.4, iar miza minima pentru fiecare pariu 30 lei
  • Indiferent de rezultatul pariurilor, dupa stabilirea ultimului vei primi un freebet de 30 lei
  • Freebetul trebuie pariat numai pe finala Champions League dintre Tottenham si Liverpool

Plaseaza pariurile calificante si primesti garantat freebetul >>>