Finala Europa League din Stockholm !

Ajax Amsterdam

Obiectivele au fost indeplinete pentru Ajax in Europa League. Au ajuns in finala, ceea ce isi doreau de la inceputul campaniei, dar ajunsi aici isi doresc sa castige si sa ridice trofeul la finalul partidei. Poate nu au destula experienta precum adversarii lor, dar sunt tineri si doresc sa se afirme cat mai mult, mai ales ca aceasta finala va fi urmarit cu foarte mare interes de catre conducatorii de cluburi cu renume din toata lumea.

Manchester United

Este una dintre cele mai reusite parti din istoria fotbalului mondial, dar exista o competitie care le-a scapat pana acum, Europa League. Au posibilitatea sa obtina victoria si sa ridice trofeul, dar trebuie sa ii faca fata lui Ajax, o echipa ce le va crea probleme englezilor. Ambele echipe vor aborda tactica de atac la maximum si este foarte probabil ca acest meci sa se termine la egalitate, dar se vor marca si goluri.

Jose Mourinho are un record exceptional in ceea ce priveste castigarea finalelor si isi va dori sa castige si miercuri seara. A castigat 11 din cele 13 finale disputate pana in acest moment. "Diavolii rosii" se bazeaza pe Henrik Mkhitaryan care a inscris 5 goluri in cele 10 aparitii in toate competitiile si este favorit pentru a marca si in acest meci.

Echipe probabile:

Ajax Amsterdam (4-3-3): Onana; Dijks, Ligt, Sanchez, Veltman; Ziyech, Schone, Klaassen; Younes, Dolberg, Traore.

Manchester United (4-3-3): Romero; Valencia, Jones, Blind, Darmian; Carrick, Herrera, Pogba; Lingard, Rashford, Mkhitaryan.


Pont: Ambele echipe marcheaza @ 1.90