Fii primul in clasament si castiga un pachet VIP la El Clasico

Mai este aproximativ o luna pana la meciul asteptat de o intreaga planeta cu sufletul la gura. Este vorba, desigur, despre cel dintre Real Madrid si Barcelona. Tu poti asista pe viu la meci daca te vei inscrie la promotia casei de pariuri Unibet. Aceasta are ca mare premiu un pachet VIP la El Clasico, insa si alte premii, care totalizeaza 20 000 lei.

Ce trebuie sa fac?

Inainte de a intreprinde orice actiune trebuie sa optezi la promotie, optare care se poate face din pagina promotiei, numita „Castiga bilete la El Clasico si 20 000 RON cash”. Plaseaza apoi cat mai multe pariuri live sau pre-live pe fotbal, la o cota minima de 1.4. Doar pariurile castigatoare vor conta in clasament. Promotia se desfasoara intre 27 ianuarie si 9 februarie. Clasamentul se va actualiza zilnic, la ora 17:00. Punctajul se va calcula inmultind cota cu miza si cu numarul de selectii pe bilet. Suma obtinuta va fi automat transformata in euro pentru a fi trecuta in clasament.

Despre recompense

Vei castiga bilete VIP la El Clasico daca la finalul competitiei vei avea cele mai multe puncte in clasament. Castigatorul marelui premiu va fi contactat telefonic in termen de 72 ore. Pachetul VIP este premiul cel mare, insa se vor mai premia si urmatorii 24 clasati. Astfel, al doilea clasat va primi 5 000 lei, al treilea va obtine 3 000 lei, iar urmatorul 2 000 lei. Ocupantii locurilor 5-10 vor primi 1 000 lei fiecare, urmatorii 4 clasati vor primi 500 lei, celor aflati pe locurile 15-20 li se va credita suma de 300 lei, pentru ca ultimii 5 clasati sa primeasca in cont 100 lei. Toate premiile in bani sunt cash, fara conditii de rulaj.

Rezumat

  • Daca nu ai cont la Unibet creeaza-ti unul aici
  • Opteaza la promotia numita „Castiga bilete la El Clasico si 20 000 RON cash”
  • Doar pariurile castigatoare din fotbal se iau in calcul in clasament
  • Cota minima a unui pariu este 1.4
  • Primul clasat la finalul promotiei (9 februarie) va castiga un pachet VIP la El Clasico de pe Santiago Bernabeu din 1 martie
  • Urmatorii 24 clasati vor castiga premii cash, fara conditii de rulaj

Fii inspirat si castiga pachetul VIP la El Clasico