Fiecare gol din Europa League iti aduce 10 RON freebet

In urma cu o saptamana a avut loc prima mansa a optimilor Europa League, mansa in care au fost marcate cel putin 3 goluri in 5 partide, in niciuna neinregistrandu-se o remiza alba. Daca se va intampla asta si acum ai ocazia unui castig mare, chiar daca pariurile tale nu sunt “verzi”. Toate astea la casa de pariuri Netbet, unde vei primi un freebet de 10 lei pentru fiecare gol marcat in meciurile la care pariul plasat de tine a fost necastigator.Ce trebuie sa fac?


Eligibili la promotie sunt toti utilizatorii romani Netbet, fie ei noi sau vechi. Singurele sarcini le constituie optarea la promotie din pagina acesteia si plasarea unui pariu, pre-live sau live, pe cel putin una din cele 8 partide de Europa League.  Miza minima a unui pariu este 100 lei, cota minima neexistand.


Despre recompense


Vei primi un freebet in valoare de 10 lei pentru fiecare gol marcat in meciurile la care pariul tau nu a fost castigator. Fiecare gol din Europa League iti aduce 10 RON freebet, in total putand castiga freebeturi de cel mult 100 lei. Pentru a lua freebetul maxim trebuie, asadar, ca in meciurile necastigatoare sa se marcheze cel putin 10 goluri. Freebetul se va credita in cel mult 48 ore de la incheierea promotiei, trebuind plasat in termen de 7 zile pe o cota minima de 2.00. In cazul unui bilet multiplu fiecare selectie trebuie sa aiba cota minima 2.00. Evident, daca pariul este castigator valoarea freebetului nu se va credita, ci numai profitul.


Rezumat


·         Daca nu ai cont la Netbet inregistreaza-te aici

·         Opteaza la promotia “10 RON fiecare gol – Europa League” din pagina acesteia

·         Plaseaza un pariu pre-live sau live, dar singur pe bilet, pe orice selectie in cel putin un meci din Europa League din 15 martie

·         Miza minima a unui pariu este 100 lei, neexistand cota minima

·         Vei primi 10 lei freebet pentru fiecare gol marcat in meciurile in care pariul tau nu este castigator

·         Freebetul maxim este de 100 lei, trebuind pariat in termen de 7 zile de la creditare pe o cota minima de 2.00, in cazul unui bilet multiplu fiecare selectie trebuind sa aiba cota minima 2.00


Obtii un freebet in caz de pariu necastigator