Fiecare gol din campionatele de top iti aduce 10 RON freebet

Cateva partide interesante se vor disputa in acest weekend atat in cele 5 campionate de top, cat si in Liga I. Printre acestea se numara cele dintre Manchester City si Leicester, Tottenham si Chelsea, FCSB si CSU Craiova. Daca vei plasa pariuri pe campionatele acestea, vei fi eligibil pentru primirea unui freebet de 10 lei la fiecare gol marcat in meciul ales de tine. Aceasta promotie o poti intalni doar la casa de pariuri Netbet.

Ce trebuie sa fac?

La promotie sunt eligibili toti utilizatorii Netbet din Romania, pentru a participa trebuind sa optezi la promotie. Optarea se poate efectua din pagina promotiei, numita „200 RON freebet Ligi Europene”. Poti opta la promotie pana in noaptea de 23 decembrie, ora 01:59. Misiunea consta in plasarea a cel putin un pariu din prima liga a celor 5 campionate de top (Anglia, Spania, Germania, Italia, Franta) si/sau din Liga I a Romaniei in intervalul 21-22 decembrie. Pariul poate fi live sau pre-live, dar singur pe bilet. Miza minima a unui pariu este 100 lei,  neexistand cota minima. Meciurile trebuie sa fie distincte, iar pariurile din sectiunea Netbet Special – Cote Marite nu sunt eligibile la promotie. 

Despre recompensa 

Vei castiga 10 RON pentu fiecare gol din ligile europene marcat in meciul ales de tine doar daca pariul pentru acel meci este necastigator. Freebetul maxim este de 200 lei. Acesta va fi creditat in cont in termen de 48 ore de la incheierea promotiei. Freebetul trebuie pariat in maxim 3 zile de la acordare pe o cota minima de 2.00. In cazul unui bilet multiplu fiecare selectie trebuie sa aiba cota minima 2.00.

Rezumat

  • Daca nu ai cont la Netbet creeaza-ti unul aici
  • Pariaza in intervalul 21-22 decembrie pe meciurile din campionatele de top si/sau din Liga I a Romania
  • Pariurile pot fi live sau pre-live, insa singure pe bilet
  • Miza minima a unui pariu este 100 lei
  • Vei primi 10 lei freebet pentru fiecare gol marcat in selectiile necastigatoare alese de tine
  • Freebetul maxim este 200 lei, creditat in maxim 48 ore de la incheierea promotiei
  • In cel mult 3 zile de la primire trebuie pariat freebetul pe o cota minima de 2.00, in cazul unui bilet multiplu fiecare selectie trebuind sa aiba cota minima 2.00

Castiga indiferent de rezultate