FCSB are cota mult marita pentru o victorie cu Sepsi

In acest weekend se desfasoara cea de-a patra etapa din play-offul Ligii I, FCSB trebuind sa castige tot pentru a fi sigura de obtinerea titlului. Acum o va intalni pe teren propriu pe Sepsi, ocupanta ultimului loc, in sezonul regulat formatia “ros-albastra” invingand cu 2-0 pe Arena Nationala, ambele goluri fiind marcate in ultimele 10 minute. Daca si acum crezi ca FCSB se va impune te invitam sa profiti de cota 45.0 oferita de casa de pariuri Betfair in acest sens.

Inregistreaza-te si pariaza pe succesul FCSB >>>

Ce trebuie sa fac?

La promotie esti eligibil daca iti vei crea cont la Betfair pana la ora meciului (luni, 21:00) introducand codul ZFBNJC. Plaseaza apoi din piata Sportsbook un prim pariu pre-live si singur pe bilet pe victoria FCSB in partida de pe teren propriu cu Sepsi. Cel mult 5 lei se calculeaza in vederea cotei marite, daca vei paria mai mult diferenta calculandu-se la cota de pe site.

Despre recompensa

Daca gazdele se vor impune, cota 45 pentru victoria FCSB contra Sepsi iti va aduce in cont suma de 225 lei. Astfel, miza ti se va rambursa cash instant, pe cand restul il vei primi sub forma de freebet in cel mult 24 ore de la incheierea partidei. De pe piata Sportsbook trebuie pariat freebetul in termen de 30 zile la o cota minima de 1.2, cel putin o selectie trebuind sa aiba cota minima 1.2 in cazul unui bilet multiplu.

Rezumat

  • Creeaza-ti cont la Betfair pana luni, ora 21:00, introducand codul ZFBNJC
  • Plaseaza un prim pariu pre-live si singur pe bilet din piata Sportsbook pe victoria FCSB in fata lui Sepsi
  • Cel multi 5 lei se au in vedere la cota marita
  • Daca FCSB se va impune miza ti se va rambursa cash instant, restul pana la cel mult 225 lei creditandu-ti-se sub forma de freebet in cel mult 24 ore
  • De pe piata Sportsbook trebuie pariat freebetul pe o cota minima de 1.2 in termen de 30 zile

Inregistreaza-te si pariaza pe succesul FCSB >>>