FCSB are cota 30 la victorie cu Dinamo

Intre cele doua manse ale saisprezecimilor Europa League FCSB va disputa in campionat derby-ul cu Dinamo. La inceputul acestei saptamani dinamovistii au primit nu mai putin de 3 goluri de la Concordia Chiajna, lucru care ilustreaza perfect degringolada din defensiva. Daca vor juca si diseara la fel, este posibil ca dinamovistii sa incaseze tot atat sau chiar mai mult de la FCSB. De aceasta degringolada ne propune sa profitam casa de pariuri external linkLink-uri externe interzise, care prezinta cota 30.0 ca elevii lui Nicolae Dica sa obtina victoria.


external linkLink-uri externe interzise


Ce trebuie sa fac?


La promotie sunt eligibil cei care se vor inregistra la Betfair pana duminica, ora 20:45, utilizand codul ZFBNAY. Efectueaza apoi un depozit pentru a putea plasa un prim pariu pre-live pe victoria celor de la FCSB in meciul cu Dinamo. Atentie, daca vei efectua un alt pariu la Betfair inaintea acestuia nu vei mai fi eligibil la promotie. Maxim 5 lei se iau in calcul la promotie, eventuala diferenta calculandu-se la cota normala, care in acest moment este 2.3.


Despre recompensa


FCSB are cota 30 la victorie cu Dinamo, in cazul in care se va impune punandu-i pe “cainii rosii” in serioasa dificultate in vederea obtinerii ultimului loc din play-off. Mai important este insa ca tu vei primi cash castigul conform cotei reale, in vreme ce restul, pana la cel mult 150 lei, se va acorda sub forma de freebet in maxim 24 ore. Acesta trebuie rulat in cel mult 30 zile de la creditare pe o cota de minim 1.2. In cazul unui bilet multiplu fiecare selectie trebuie sa aiba cota minima 1.2. Atat pariul pe victoria celor de la FCSB, cat si cel folosind freebetul trebuie plasate din piata Sportsbook.


Rezumat


·         external linkLink-uri externe interzise

·         Plaseaza un pariu pre-live din piata Sportsbook pe victoria FCSB in fata celor de la Dinamo

·         Maxim 5 lei se iau in calcul la cota marita 30.0

·         Daca FCSB invinge ti se va credita cash castigul conform cotei normale, pentru ca restul, pana la maxim 150 lei, sa ii primesti sub forma de freebet

·         Acesta trebuie pariat in maxim 30 zile de la creditare pe piata Sportsbook la o cota minima de 1.2.


external linkLink-uri externe interzise