FCSB are cota 15 la victorie in Liga I

Dupa ce a asistat la victoriile celor de la CFR Cluj si CSU Craiova in prima runda a play-offului Ligii I, FCSB trebuie sa obtina si ea 3 puncte diseara impotriva Viitorului, pentru a nu-si complica existenta. Formatia antrenata de Nicolae Dica are o prestatie solida in partidele de pe teren propriu in Liga I, din ultimele 9 astfel de jocuri primind doar doua goluri. Din acest motiv ni se pare foarte buna promotia casei de pariuri Sportingbet, conform careia FCSB are cota 15 la victorie in Liga I.Ce trebuie sa fac?


La promotie nu este eligibila toata lumea, ci doar cei care isi vor crea cont la Sportingbet pana la ora partidei (20:45). Efectueaza apoi un depozit prin orice metoda, exceptand Skrill si Neteller, dupa care mizeaza pre-live pe victoria FCSB in meciul cu Viitorul. Cel mult 5 lei vor conta in vederea cotei marite. Poti plasa o miza mai mare, diferenta calculandu-se insa la cota normala de pe site, care in acest moment este 1.72.


Despre recompensa


In cazul unei victorii a celor de la FCSB ti se va credita cash castigul conform cotei de pe site (8.6 lei), pentru ca restul de 66.4 lei sa il primesti sub forma de freebet imediat dupa solutionarea pariului. Freebetul este valabil timp de 3 zile, putandu-l paria la orice cota si pe orice sport doresti. Tine minte insa ca daca pariul este castigator valoarea freebetului nu va fi creditata, ci doar profitul.


Rezumat


·         Inregistreaza-te la  Sportingbet pana duminica, ora 20:45

·         Efectueaza un depozit prin orice metoda, exceptand Skrill si Neteller

·         Plaseaza un pariu pre-live si singur pe bilet conform caruia FCSB va castiga  impotriva Viitorului

·         Maxim 5 lei se iau in considerare la cota marita

·         Daca FCSB se va impune vei primi castigul conform cotei normale cash, restul, pana la 75 lei, creditandu-se sub forma de freebet

·         Acesta trebuie pariat in cel mult 3 zile de la creditare


Cota ce nu are cum sa treaca neobservata