FCSB are cota 15 la victorie cu Lazio

Daca in urma cu doua luni, cand s-a efectuat tragerea la sorti pentru saisprezecimile Europa League, multa lume nu le dadea nicio sansa de calificare celor de la FCSB in detrimentul lui Lazio, acum s-au mai schimbat lucrurile. Asta mai ales din cauza formei de moment destul de proaste a lui Lazio. O victorie azi, pe teren propriu, nu ii pare imposibila nici casei de pariuri Betfair, care le acorda cota 15.0 celor de la FCSB sa se impuna diseara.Ce trebuie sa fac?


La promotie nu sunt eligibili toti utilizatorii, ci doar cei care se vor inregistra la Betfair pana la ora meciului (22:05) utilizand codul ZFBNAW. Plaseaza apoi pre-live un pariu singur pe bilet de pe piata Sportsbook pe victoria celor de la FCSB in meciul de pe teren propriu cu Lazio Roma. FCSB are cota 15 la victorie cu Lazio, miza maxima fiind de 50 lei, in cazul in care pariezi mai mult diferenta calculandu-se la cota normala, care in acest moment este 4.2.


Despre recompensa


In cazul in care FCSB va invinge, iar  tu vei specula la maxim promotia si vei plasa 50 lei, vei castiga 750 lei. Astfel, castigul conform cotei normale (210 lei) se va credita in bani cash, in vreme ce restul de 540 lei ii vei primi sub forma de freebet in maxim 24 ore. Freebetul trebuie pariat in termen de 30 zile de la creditare pe o cota minima de 1.2, in cazul unui bilet multiplu cel putin o selectie trebuind sa aiba cota minima 1.2. La fel ca pariul pe victoria celor de la FCSB, cel folosind freebetul trebuie plasat si el de pe piata Sportsbook.


Rezumat


·         Inregistreaza-te pana la ora 22:05 la Betfair utilizand codul ZFBNAW

·         Plaseaza un pariu pre-live pe victoria celor de la FCSB in meciul cu Lazio Roma

·         Maxim 50 lei se calculeaza la cota marita

·         Daca FCSB va castiga vei primi cash castigul conform cotei normale, pentru ca restul, pana la maxim 750 lei, sa se crediteze sub forma de freebet

·         Pe o cota minima de 1.2 trebuie plasat freebetul in termen de 7 zile


Nu este imposibil ca FCSB sa castige