FCSB are cota 10 la victorie impotriva Astrei

FCSB este neinvinsa pana acum in play-off, avand mari sanse sa ramana fara infrangere si dupa aceasta etapa, in care o va intalni in deplasare pe Astra, echipa care a marcat o singura data in play-off. Din cele 4 runde FCSB a obtinut 3 victorii, in cazul in care crezi ca impotriva giurgiuvenilor o va obtine pe a patra invitandu-te sa iei in considerare promotia casei de pariuri Netbet, conform careia elevii antrenati de Nicolae Dica au cota 10 la a o invinge pe Astra Giurgiu.Ce trebuie sa fac?


Poti participa doar daca te vei inregistra la Netbet pana la ora partidei (luni, 20:45) introducand codul “FCSB”. Efectueaza apoi un depozit prin orice metoda, exceptand Skrill si Neteller, dupa care plaseaza un prim pariu, live sau pre-live, dar singur pe bilet, pe succesul lui FCSB in fata celor de la Astra Giurgiu. Cel mult 50 lei se calculeaza in vederea cotei marite. In cazul in care vei plasa o miza mai mare diferenta se va calcula la cota de pe site, care in acest moment este 1.71.


Despre recompense


FCSB are cota 10 la victorie impotriva Astrei, daca ai mizat 50 lei pe victoria ei, iar aceasta invinge, castigul conform cotei reale (85.5 lei) creditandu-ti-se cash, in vreme ce restul de 414.5 lei il vei primi ca bonus in termen de 72 ore de la incheierea partidei. In cazul in care FCSB nu va castiga ti se va rambursa dublul mizei, pana la 100 lei. In termen de 7 zile de la creditare trebuie pariat bonusul pe o cota minima de 1.6, fiecare selectie trebuind sa aiba cota minima 1.6 in cazul unui bilet multiplu. Daca FCSB invinge rulajul trebuie efectuat de 4 ori, iar daca pierde sau se inregistreaza o remiza ruleaza-l de 6 ori. Pariurile simple Forecast/Tricast pe cursele de cai, dar si cele tip Handicap sau Under/Over nu se iau in considerare la rulaj.


Rezumat


·         Creeaza-ti cont la Netbet pana luni, ora 20:45, utilizand codul FCSB

·         Efectueaza un depozit, insa nu prin Skrill sau Neteller

·         Plaseaza un pariu pre-live sau live pe victoria FCSB in partida cu Astra Giurgiu

·         Cel mult 50 lei se iau in considerare in vederea cotei marite

·         Daca FCSB invinge castigul conform cotei marite il vei primi cash, in vreme ce restul, pana la maxim 500 lei, ti se va credita ca bonus in termen de 72 ore

·         In caz ca FCSB nu obtine toate cele 3 puncte ti se va rambursa dublul mizei, pana la 100 lei

·         Bonusul este valabil timp de 7 zile de la creditare, trebuind pariat pe o cota minima de 1.6, in cazul unui bilet multiplu fiecare selectie trebuind sa aiba cota minima 1.6

·         Daca FCSB invinge rulajul trebuie efectuat de 4 ori, iar daca nu de 6 ori


Generezi profit orice s-ar intampla