FCSB are 7 victorii şi un egal în 8 meciuri jucate în Liga 1 la Botoşani

FC Botoşani a terminat la egalitate în ultima etapă, 0-0 în deplasare cu UTA şi a pus astfel capăt unei serii de 4 victorii consecutive în sezonul regular. FCSB a învins-o în ultima etapă cu 1-0 acasă pe Chindia Târgoviște, după ce a avut 3 înfrângeri consecutive cu 1-0 în Liga 1 şi Cupa României. Echipa antrenată de Marius Croitoru este pe locul 5 în clasament şi are 7 puncte avans faţă de FC Argeș Pitești, echipă clasată pe locul 7, care este de play-out. Echipa antrenată de Toni Petrea este pe primul loc în clasament, cu 51 puncte, la fel ca şi CFR Cluj. Dacă "roş-albaştrii" nu vor câştiga în nordul Moldovei riscă să piardă locul unu în favoarea campioanei. Pe de altă parte botoşănenii nu au uitat înfrângerea din tur cu 4-1 şi ţinând cont de forma în care se află, vor face tot posibilul să-şi ia revanşa.

Casa de pariuri 888 Sport îţi oferă cote de excepţie pentru a putea paria pe cel mai interesant meci din etapa a 25-a a Ligii 1. Mai exact, ai cota 26.00 pentru o victorie a lui FC Botoşani şi cota 10.00 pentru un succes lui FCSB pe stadionul "Municipal".

Ce trebuie să faci pentru a profita de aceste cote mărite la 888 Sport?

  • Fă-ți cont la 888 Sport până duminică, 28 februarie 2021, ora 20:30;
  • Pariază pe victoria lui FC Botoşani sau a lui FCSB, la cotă de 26.00, respectiv 10.00;
  • Acest pariu pe cotă marită îţi va aduce imediat şi bonusul de înregistrare la 888 Sport, în valoare de 100% din primul tău depozit, până la 1.000 lei.

Cum procedezi dacă pariul tău va fi câştigător?

  • Doar 25 lei din pariul plasat de tine se vor calcula la cotă mărită, însă pe bilet poţi pune orice miză doreşti;
  • Dacă mizezi pe FC Botoşani şi pariul va fi câştigător, vei bifa pariuri gratuite în valoare de 650 lei;
  • Dacă pariezi pe FCSB şi aceasta câştigă la Botoşani, vei obţine în cont pariuri gratuite de 10.00 x 25 lei = 250 lei;
  • Primeşti cash câştigul conform cotei normale de pe site şi îl poti retrage oricând. Restul sumei ţi se va credita ca bonus, sub formă de pariuri gratuite, în maxim 72 ore de la încheierea partidei şi este valabil timp de 7 zile;
  • Câştigurile rezultate din pariurile gratuite trebuie rulate o singură dată;
Cotele normale de pe 888 Sport sunt 4.15 pentru un suces al lui FC Botoşani, 3.40 remiza şi 1.90 pentru o victorie a lui FCSB.

FC Botoşani a jucat acasă de 8 ori în Liga 1 cu FCSB, însă nu a reuşit niciodată să câştige, având un rezultat de egalitate şi 7 înfrângeri. Moldovenii au nevoie de 33 puncte pentru a-şi consolida locul de play-off, în timp ce bucureştenii ca să se menţină lideri în Liga 1. Clienții noi vor putea beneficia de o super promoţie la 888 Sport, astfel că au toate motivele să-şi deschidă cont şi să parieze.