FCSB are 4 victorii în 4 meciuri jucate cu FC Hermannstadt în Liga 1

Fotbal Club FCSB are o bună oportunitate de a se apropia la 3 puncte de liderul Universitatea Craiova, în cazul în care va câştiga luni seară meciul de acasă cu sibienii. Oltenii, care aveau 7 victorii în 7 etape au pierdut în această rundă acasă cu Academica Clinceni. FC Hermannstadt nu are niciun eşec în ultimele 4 etape disputate în sezonul regular şi are ca obiectiv să câştige pentru prima dată punct sau puncte cu FCSB, în faţa căreia are 4 înfrângeri în 4 meciuri jucate în Liga 1.

Casa de pariuri 888 Sport îţi oferă cote incitante pentru a putea paria pe meciul FCSB - FC Hermannstadt. Mai exact, ai cota 7.00 pentru o victorie a bucureştenilor şi cota 41.00 pentru un succes al ardelenilor pe "Arena Naţională".

Ce trebuie să faci pentru a profita de aceste cote mărite la 888 Sport?

  • Fă-ți cont la 888 Sport până luni, 26 octombrie 2020, ora 21:00;
  • Pariază pe victoria lui FCSB sau a lui FC Hermannstadt, la cotă de 7.00, respectiv 41.00;
  • Acest pariu pe cotă marită îţi va aduce imediat şi bonusul de înregistrare la 888 Sport, în valoare de 100% din primul tău depozit, până la 1.000 lei.

Cum procedezi dacă pariul tău va fi câştigător?

  • Doar 25 lei din pariul plasat de tine se vor calcula la cotă mărită, însă pe bilet poţi pune orice miză doreşti;
  • Dacă mizezi pe FCSB şi pariul va fi câştigător, vei bifa pariuri gratuite în valoare de 175 lei;
  • Dacă pariezi pe FC Hermannstadt şi aceasta câştigă pe "Arena Naţională", vei obţine în cont pariuri gratuite de 41.00 x 25 lei = 1025 lei;
  • Primeşti cash câştigul conform cotei normale de pe site şi îl poti retrage oricând. Restul sumei ţi se va credita ca bonus, sub formă de pariuri gratuite, în maxim 72 ore de la încheierea partidei şi este valabil timp de 7 zile;
  • Câştigurile rezultate din pariurile gratuite trebuie rulate o singură dată;
  • Cotele normale de pe 888 Sport sunt 1.57 pentru un suces al lui FCSB, 3.80 remiza şi 6.00 pentru o victorie a lui FC Hermannstadt.

FC Hermannstadt a jucat de 4 ori în Liga 1 cu FCSB şi a pierdut de fiecare dată (1-3 acasă, 0-3 deplasare, 3-4 deplasare şi 0-4 acasă). Toate rezultatele au fost de peste 2,5 goluri iar sibienii au încasat de fiecare dată cel puţin 3 goluri de la bucureşteni. Acum meciul va fi foarte interesant, pentru că tehnicianul iberic Rubén Albés a făcut din FC Hermannstadt o echipă invincibilă, care are doar un singur eşec în ultimele 14 partide susţinute în Liga 1. Acest meci are şi o super promoţie la 888 Sport pentru clienţii noi. Citiţi recenzia completă a casei de pariuri 888 Sport şi vă veţi convinge că merită pe deplin să să vă deschideţi cont!