FC Porto - AS Roma

Ocupantele locurilor 3 in Portugalia si Italia se intalnesc in prima mansa a unei duble extrem de interesante. FC Porto si AS Roma sunt doua echipe obisnuite cu faza grupelor in Champions League, insa in acest an, doar una dintre ele va ajunge in cea mai importante competitie inter-cluburi din Europa. Din cate se pare, casele de pariuri ii dau favoriti pe portughezi, iar motivele sunt destul de clare.

 

Porto va apuca sa joace primul meci pe teren propriu si va beneficia de o atmosfera electrizanta creata de proprii fani pe Dragao. Acest lucru ar trebui sa conteze enorm in economia partidei, mai ales daca luam in considerare faptul ca portughezii au reusit sa invinga acolo anul trecut atat Chelsea, cat si Bayern Munchen si FC Basel. De asemenea, Porto nu a pierdut decat una dintre ultimele 10 partide de Champions League pe teren propriu.

 

Insa asta nu inseamna ca Roma va putea fi data la o parte usor. Nu trebuie sa uitam ca avem de-a face cu o echipa care a fost eliminata in optimile Champions League de anul trecut tocmai de Real Madrid, cea care urma sa castige competitia. Cat despre atac, trebuie amintit faptul ca elevii lui Luciano Spalletti au inscris cel putin cate 3 goluri in 5 dintre ultimele 6 partide oficiale disputate.

 

Insa istoria nu pare a fi de partea italienilor, iar in cazul in care vrei sa pariezi pe acest meci, trebuie sa stii ca AS Roma nu a reusit sa se impuna in niciunul dintre ultimele 9 meciuri in deplasare in Champions League.

 

Pariere pe FC Porto - AS Roma

 

In timp ce italienii nu au reusit sa castige niciunul din ultimele 9 meciuri pe teren advers, portughezii se pot lauda cu o statistica relativ impresionanta. Din 2004, an in care a reusit sa castige Champions League, Porto nu a ratat faza grupelor decat o singura data. Astfel, portughezii au o cota de 2.30 la NetBet.