FC Koln - Augsburg

In sezonul precedent, cu Peter Stoger pe banca, FC Koln a terminat pe locul 5 in Bundesliga si a obtinut un loc in grupele Europa League. Noul sezon n-a inceput deloc bine si dupa 14 etape avea doar 3 puncte si din aceasta cauza Stoger a fost demis, desi avea suportul faniilor. N-a stat mult pe tusa, deoarece dupa doar o saptamana a devenit antrenorul celor de la Borussia Dortmund. In locul lui la FC Koln a fost numit Stefan Ruthenbeck. Odata cu venirea lui, s-a schimbat atmosfera la echipa si au inceput sa apara victoriile. Momentan se afla pe ultimul loc cu 12 puncte, dar in ultimele 3 etape a obtinut toate punctele puse in joc. Etapa precedenta a jucat in deplasare la Hamburg, de unde s-a intors cu toate cele 3 puncte, desi nimeni nu credea acest lucru. La inceputul anului, Simon Terodde a fost transferat de la Stuttgart si s-a integrat foarte repede. In cele doua partide jucate pentru FC Koln, a marcat 3 goluri foarte importante. Marcel Risse, Jaoa Queiros si Leonardo Bittencourt sunt indisponibili pentru acest meci.


Echipa probabila (4-4-2): Horn - Hector, Heintz, Mere, Sorensen - Jojic, Ozcan, Hoger, Clemens - Terodde, Osako.


In ultimele doua sezoane, Augsburg a luptat sa evite retrogradarea, dar in acest sezon se pare ca lupta pentru un loc de cupa europeana. Cu Manuel Baum pe banca, Augsburg a inceput foarte bine noul sezon si dupa 19 etape, ocupa locul 8 cu 27 de puncte. Desi in sezonul precedent, apararea reprezenta o problema foarte mare, acum lucrurile stau destul de bine. Etapa precedenta a jucat in deplasare la Monchengladbach, unde a facut un meci destul de bun, dar intr-un final a pierdut cu 2-0. In deplasare nu este o echipa periculoasa, pana acum a castigat doar 3 partide din 9. Islandezul Alfred Finnbogason este golgheterul echipei cu 11 reusite, desi a fost accidentat se pare ca va juca titular in acest meci.


Echipa probabila (4-2-3-1): Hitz - Opare, Gouweleeuw, Hinteregger, Max - Khedira, Baier - Koo, Gregoritsch, Caiuby - Finnbogason.


In ultimele sase intalniri directe, Augsburg s-a impus de 3 ori, iar Koln n-a reusit niciodata. Ultima oara s-au intalnit la inceputul sezonului, atunci Augsburg a castigat pe teren propriu cu 3-0, dar de atunci lucrurile s-au schimbat. Koln nu mai are ce sa piarda, trebuie neaparat sa adune puncte si cred ca vom avea parte de o partide in care ambele echipe vor marca @ 1.83 Netbet.