Favoritii la castigarea Globurilor de Aur 2017

In noaptea de 8 spre 9 ianuarie va avea loc editia cu numarul 74 a Globurilor de Aur, pe un asemenea eveniment important in lumea filmului putand miza la cateva case pariuri online.
 
Uitandu-ne la nominalizari, ne dam seama ca filmul cel mai bun al anului 2016 este La La Land, urmat de Moonlight si Manchester by the Sea. Desi a avut premiera in luna decembrie a anului 2016, filmul La La Land a urcat foarte rapid, avand nu mai putin de 7 nominalizari. Moonlight este nominalizat de 6 ori, iar Manchester by the Sea in 5 randuri. Casa de pariuri Unibet este una dintre putinele care pune la dispozitie cote pentru cele mai importante categorii. In mare, favoritii la castigarea Globurilor de Aur 2017 provin din filmul La La Land, Manchester by the Sea si mai putin Moonlight.

(thetorchentertainmentguide)
 
Vom incepe cu nominalizarile pentru cel mai bun musical sau comedie. Aici La La Land este de departe favorita, fiind cotata cu 1.07. Aceasta este urmata de 20th Century Women (13.0), Deadpool (18.0) si Florence Foster  Jenkins (21.0). Favorit pentru cea mai buna drama este filmul Manchester by the Sea, insa nu la fel de clar ca La La Land. Drama are cota 2.1 si este urmata de Moonland, cu o cota de 2.2. La mare distanta urmeaza Hacksaw Ridge (10.0) si Lion (13.0). Expertii spun ca Manchester by the Sea ar trebui sa castige.
 
Favorit clar la a castiga premiul de cel mai bun actor principal intr-un musical sau comedie este Ryan Gosling, din filmul La La Land, cu o cota de 1.12. Il urmeaza Jonah Will din War Dogs (6.00), Hugh Grant din Florence Foster Jenkins (11.0) si Collin Farrell din The Lobster (13.0). In ceea ce priveste cea mai buna actrita principala din musical/comedie, favorita este Emma Stone din La La Land, avand cota 1.2. Ea este urmata de Annette Benning din 20th Century Women (4.5), Meryl Streep din Florence Foster Jenkins (8.00) si Hailee Steinfeld din The Edge of Seventeen (21.0).

(consequenceofsound)
 
Favorit la a castiga premiul de cel mai bun actor principal intr-o drama este Casey Affleck din Manchester by the Sea, cota sa la Unibet fiind 1.4. El este urmat de Denzel Washington din Fences (3.75), Andrew Garfield din Hacksaw Ridge (11.0) si Joel Edgerton din Loving (13.0). De cealalta parte, o sansa mare la a lua premiul de cea mai buna actrita principala intr-o drama o are Natalie Portman cu filmul Jackie, cota fiind 1.25. Ea este urmata de Isabelle Huppert cu filmul Elle (5.5), Amy Adams cu Arrival (9.00) si Ruth Negga cu Loving (13.0). Si in aceste doua cazuri expertii merg pe mana favoritilor.
 
Cat priveste premiul de cel mai bun regizor, Damie Chazelle este favorit in a-l obtine cu filmul La La Land (1.35). Alti nominalizati sunt Kenneth  Lonergan cu Manchester by the Sea (3.75), Barry Jenkins cu Moonlight (6.00) si Mel Gibson cu Hacksaw Ridge (21.0). Casa online Unibet mai prezinta doua  categorii la aceste Globuri de Aur. Este vorba despre cel mai bun actor in rol secundar, respectiv cea mai buna actrita in rol secundar. Si aici expertii sunt de acord cu favoritii caselor de pariuri. In cazul celui mai bun actor in rol secundar, favorit este Mahershala Ali din filmul Moonlight, acesta avand o cota de 1.4. Ali este urmat de Jeff Bridges din Hell or High Water (4.25), Dev Patel din Lion (6.00) si Aaron Taylor-Johnson din Nocturnal Animals (7.5). Favorita la castigarea premiului de cea mai buna actrita in rol secundar este Viola Davis din Fences, cu o cota de 1.3. Ea este urmata de Michelle Williams din Manchester by the Sea (2.8), Naomie Harris din Moonlight si Nicole Kidman din Lion, ambele avand cota 13.0.
 
Sursa feat.: nbcnews