Favbet - Sloturi noi in 2022

Favbet este un cazino online care a inceput sa functioneze pe net din 2020. Deoarece vorbim despre un operator cu o istorie minima in spate (infiintat in 2015), rezultatele nu au fost spectaculoase la inceput. Dar Favbet a lucrat in liniste si a inceput sa aduca tot mai multe jocuri pe site.

De aceea, acum poti sa intri si sa te joci la sute de sloturi de la diferiti provideri de top, inclusiv Pragmatic Play, EGT, Play’n GO si Greentube. Cu o multime de jocuri adaugate recent, e momentul sa descoperi cinci dintre cele mai tari sloturi pe care le poti juca pe Favbet in 2022.

Fruletta - Endorphina

Arata ca un slot clasic, se comporta ca unul, insa e de fapt un joc lansat pe piata in 2021. Fruletta are toate caracteristicile unui joc cu fructe ca in cazino, dar mai vine si cu un “twist”, o roata pe care o invarti in momentul in care descoperi cel putin 3 simboluri Bonus. Frutella are si un simbol Wild, dar care nu substituie figurile Bonus si Septarii. Din pacate, Septarii reprezinta cel mai important simbol in jocul de baza, deci acest aspect va ingreuna obtinerea unor castiguri majore.

RTP-ul de la Fruletta e situat la 96.04%, iar jocul e setat pe un sistem 5x3, cu 9 linii de plata. Poti insa sa formezi combinatii castigatoare atat de la stanga la dreapta, cat si invers. Range-ul mizelor posibile e de 0.25 - 1.000 RON.

Sugar Rush - Pragmatic Play

Sloturile online furnizeaza deseori puseuri de adrenalina, iar Sugar Rush, de la Pragmatic Play, nu face exceptie. Lansat in 2022, acest joc nu se deosebeste foarte mult de restul sloturilor “dulci” de pe orice cazino de top, dar orice e nou merita incercat. Sugar Rush seamana izbitor cu Sweet Bonanza si o sa-ti dai seama de asta de la prima rotire.

Castigul maxim la Sugar Rush este de 5.000x miza. Poti plasa un pariu minim de 0.80 RON, pentru ca miza maxima sa fie de 400 RON. Cum functioneaza jocul? E dispus pe o matrice 7x7, iar combinatiile castigatoare sunt de tip cluster. RTP-ul e la 96.50%.

1000x Busta - 4ThePlayer

Jocurile de tipul acesta, in care trebuie sa te retragi inainte ca runda sa se incheie, nu au fost neaparat populare in Romania. Odata cu Aviator insa, trendul a inceput sa prinda. Iar 1000x Busta, de la 4ThePlayer, face parte din aceasta gama si vine cu un premiu de 1.000x miza. 

Desigur, daca stai sa astepti ca valoare premiului sa atinga potentialul maxim, vei pierde in 99.9% dintre cazuri. Grafica e chiar sub forma unui “grafic”, deci 1000x Busta sufera putin la capitolul ingeniozitate.

Donuts - Big Time Gaming

Cui nu-i plac gogosile? Fix pe aceasta prezumtie se bazeaza Donuts, un joc de la Big Time Gaming, lansat in 2018. E un slot cu o structura atipica, cu 4 role si 4 randuri, avand 2401 modalitati de plata. Donuts are un RTP de 96.52% si o volatilitate ridicata. Poti castiga premii importante in cadrul acestui joc, mai ales ca Donuts dispune si de cateva functii speciale interesante.

Donuts are si un simbol Wild, capabil sa substituie oricare alta figura in afara de cea Scatter. Soundtrack-ul este unul distractiv, deci vei petrece timp de calitate la slotul celor de la Big Time Gaming.

The Final Countdown - Big Time Gaming

Un alt joc al celor de la Big Time Gaming care poate fi jucat pe platforma Favbet este The Final Countdown. Jocul este dispus pe o matrice 6x4, cu 4096 modalitati de plata si este inspirat din hit-ul celor de la Europe, The Final Countdown. Chiar daca vorbim de o melodie de acum aproape patru decenii, este un clasic de care a auzit toata lumea. Slotul are secvente speciale care se bazeaza mult pe muzica, iar soundtrack-ul este, evident, unul memorabil.

O alta caracteristica pro la The Final Countdown este redata de castigul maxim, setat la 36.000x miza. Cum volatilitatea e ridicata, sunt sanse sa te apropii macar de aceasta valoare la un moment dat. RTP-ul e de 96.65%.