Favbet - Jocuri cu cele mai bune “speciale”

Fiecare joc ca la aparate are cel putin un element care il face unic. Insa doar sloturile cu adevarat “speciale” pot sa iti intre la inima. Asta pentru ca au secvente speciale care ofera “entertainment”, dar care iti pot aduce si castiguri masive. Gameplay-ul poate sa fie simplu sau ceva mai complicat, insa noi am ales cinci jocuri de pe Favbet Casino care credem ca au printre cele mai bune “speciale” pe care poti sa le incerci. 

Book of  Dead - Play’n Go

Da, stim ca vorbim despre un joc deja “antic” si cu un gameplay deja “fumat”. Book of Ra l-a lansat dinainte si este jocul cu “carti” cel mai utilizat. Doar ca Book of Dead are o grafica putin mai buna, iar volatilitatea este ridicata. Ceea ce te va ajuta pe tine sa castigi premii mai importante. “Speciala” ramane aceeasi si asta e cel mai important. Pentru ca desi vorbim despre o functie clasica si destul de simpla, aceasta este si astazi una dintre cele mai bune de pe piata.

Pur si simplu traiesti un sentiment special in momentul in care simbolul ales incepe sa curga pe ecran, pe role diferite. 

Money Train 2 - Relax Gaming

Pregateste-te sa iei cu asalt trenul cu bani la Money Train 2. Jocul, lansat pe piata in 2020, iti ofera oportunitatea sa castigi un premiu maxim de 50.000x miza. RTP-ul e setat la 96.4%, dar creste pana la 98% in timpul functiei speciale. Si asta face aceasta secventa de la Money Train 2 atat de interesanta. Desigur, si gameplay-ul este unul excelent. Practic, tu castigi multiplicatori ai mizei, care cad pe ecran pe diferite pozitii. De fiecare data cand un spatiu se umple, contorul de rotiri se reseteaza. 

Pe langa multiplicatori, exista si o multime de features care pot cadea pe ecran. Aditional, atunci cand umpli un rand, matricea se extinde cu o rola. 

Rooster Fury - Endorphina

Rooster Fury este un slot de la Endorphina cu batai de cocosi! Da, ai auzit bine, aceasta este tematica jocului lansat in 2021. RTP-ul e situat la 96%, in timp ce jocul e dispus pe un sistem cu 3 randuri si 3 role, cu 5 modalitati de plata. Punctul atractiv al jocului il reprezinta, evident, bataia intre cocosi. Care poate fi activata cu 3 simboluri Scatter.

Cocosul tau va concura contra unui alt cocos timp de 6 batalii. O astfel de lupta are 5 runde, iar daca al tau cocos mananca bataie, atunci jocul bonus s-a terminat. Poti incerca si functia Gamble atunci cand nu te satisface castigul obtinut.

Tiki Infinity Reels Megaways - Relax Gaming

Cum iti suna un slot unde un numar maxim de modalitati de castig? La Tiki Infinity Reels Megaways pornesti cu o matrice de 3x3, dar ea se poate rezvolta in mod infinit, insa trebuie sa formezi combinatii castigatoare pentru ca aceasta functie sa se activeze. RTP-ul e de 96.07%, in timp ce volatilitatea e medie-ridicata. Poti ajunge la un castig de pana la 10.000x miza.

Grafica este una excelenta, beneficiezi de un Wild si, pe deasupra, ai un simbol Scatter care atunci cand se gaseste in numar de 3 pe ecran declanseaza functia cu rotiri gratuite.

Fruletta - Endorphina

Nu sunt multe sloturi cu fructe care sa beneficieze si de o speciala, dar poate si de aceea Fruletta e un joc pe care trebuie neaparat sa il incerci. Are un RTP de 96.04%, miza minima e de doar 0.25 RON, iar cele 9 modalitati de plata sunt dispuse pe o matrice de tip 5x3. Cel putin trei simboluri Bonus te duc catre o Roata unde trebuie sa potrivesti simbolul cu cel putin un simbol de pe rola. 

Si la Fruletta ai o secventa de tip Risc, unde poti sa mizezi castigul de la o runda pentru a-l multiplica.