Favbet – cote, oferta, promotii pentru World Cup 2022

Cupa Mondiala 2022 din Qatar va acapara atentia pariorilor in urmatoarea perioada. Ne despart doar 10 zile pana la startul celei mai importante competitii din fotbalul mondial. Favbet a pregatit deja oferte de top pentru World Cup 2022, alaturi de bonusuri atractive care sa te introduca in atmosfera festiva a turneului final.

Favbet- oferta pre-meci World Cup 2022

La Favbet, poti paria deja pre-meci pe TOATE evenimentele din grupele Cupei Mondiale 2022 Qatar. Pietele de pariuri sunt extinse si in momentul de fata ne bucuram in medie de 130-140 de oferte pentru fiecare eveniment, inainte de optimile de finala.

Totul incepe cu duelul dintre Qatar si Ecuador, care pe langa alegerile clasice ale solistelor si goluri, prezinta si optiunea de a paria pe scenarii speciale. De asemenea, fiecare duel vine insotit pe site-ul operatorului online cu statistici si probabilitatea de castig a fiecarei echipe.

Mai mult decat atat, toate aceste partide sunt disponibile si la LIVE, asadar vei putea adauga o doza in plus de dinamism atunci cand urmaresti meciurile favorite de la World Cup.

Pariuri antepost World Cup 2022 la Favbet

La fel ca oferta pre-meci, si cea antepost este una extinsa. Crezi ca poti prezice corect castigatoarea turneului final din 2022 sau golgheterul competitiei? Nu mai sta pe ganduri, deschide-ti un cont online la Favbet, incaseaza bonusul de Bun Venit si mizeaza chiar ACUM!

De altfel, sunt disponibile pariuri antepost pentru cel mai bun portar, dar si pentru diferite scenarii in faza grupelor si nu numai. Iata ce poti paria antepost la Cupa Mondiala 2022 pe platforma Favbet:

 • Castigatoarea Cupei Mondiale
 • Cel mai bun marcator al turneului
 • Cel mai bun pasator decisiv de la Cupa Mondiala
 • Cel mai bun portar la World Cup 2022
 • Total goluri faza grupelor
 • Grupa cu cele mai multe / cele mai putine goluri marcate
 • Golgheterul fiecarei nationale
 • Numarul de puncte obtinute de fiecare nationala in grupe

Asadar, profita de analizele tipsterilor Legalbet si mizeaza. Crezi ca Franta se impune in marea finala, Mbappe va deveni golgheter, iar Lloris va fi desemnat portarul turneului? Deja ai o cota foarte mare pe care poti paria!

Promotii Cupa Mondiala 2022

Daca nu ai inca un cont deschis la Favbet si vrei sa pariezi pe Cupa Mondiala 2022, atunci trebuie sa stii ca te asteapta o serie de promotii. Clientii noi pot beneficia de un bonus de 100% la prima depunere, in limita a 1.000 RON.

Tot ce trebuie sa faci in acest caz este sa finalizezi procesul de inregistrare, sa iti alimentezi contul si sa optezi pentru primirea bonusului. Mai mult decat atat, la prima depunere vei primi EXTRA si un Pariu fara Risc in valoare de 100 RON! Ce poate fi mai frumos, acum in prag de Cupa Mondiala?

De asemenea, alte 3 promotii sunt disponibile pe site-ul Favbet, de care poti profita:

 • Asigurare bilete multiple 
 • Biletul Zilei
 • Crazy Express

Momentan, nu exista inca o promotie destinata exclusiv Cupei Mondiale 2022, insa cu siguranta pe parcursul turneului vei putea gasi diferite oferte si bonusuri de care te poti bucura.

Cele mai tari ponturi pariuri de la Cupa Mondiala 2022 sunt deja disponibile pe site-ul Legalbet si le poti accesa foarte usor.