Favbet - Cele mai cool sloturi la cazino

Favbet furnizeaza doar cele mai tari și mai interesante sloturi, care te vor ține lipit de monitor. În plus, pe langa faptul ca te vei distra de minune, la majoritatea ai oportunitatea de a castiga si premii fabuloase. Noi am pregatit cu o lista cu sloturi pe care le poti incerca la Favbet și doar cele mai cool jocuri de cazino au intrat pe aceasta lista. 

Mighty Kong - Pragmatic Play

Sunt atatea sloturi cu King Kong în prim-plan, dar Mighty Kong, de la Pragmatic Play, se numără printre jocurile bune, pe care merită sa le joci. King Kong va fi mereu un personaj cool, deci categoric vei fi investit în poveste. Grafica este excelentă, deși vorbim de un slot lansat pe piata în 2016. RTP-ul e dinamic, între 95.99% și 96.64%, iar volatilitatea este medie.

Probabil te întrebi de ce un joc cu 5 role și 4 randuri, 50 de linii de plată, are un RTP care se schimba. E datorită funcției speciale. La trei simboluri Scatter intri în runda cu rotiri gratuite, iar acolo poți selecta ce opțiune dorești: 40 de rotiri cu multiplicator 1x, 13 rotiri cu multiplicator 3x, 8 rotiri cu multiplicator 5x sau 5 rotiri cu multiplicator 8x. 

Panda’s Fortune - Pragmatic Play

Ursii panda se numără printre cele mai drăguțe animale, nu? Cu Panda’s Fortune poți sa castigi premii extraordinare cu un panda în prim-plan, ca simbol Wild. Jocul a fost lansat în 2017, de către Pragmatic Play și poate sa genereze premii substanțiale pentru ca are o volatilitate ridicată. RTP-ul e setat la 96.17%, iar structura este una cu 5 role și 3 randuri, avand 25 de linii de plată.

Ce este special la Panda’s Fortune nu este grafia sau soundtrack-ul, ci posibilitatea de a pune mana pe diferite jackpoturi (cu valori pana la 800x miza) la diferite combinatii de simboluri pe ecran. La Panda’s Fortune mai gasesti și funcția specială la trei simboluri Scatter, care îți poate aduce pana la 15 rotiri gratuite. 

The Champions - Pragmatic Play

The Champions este jocul perfect pentru toți pasionații de fotbal. Lansat în 2018 de către Pragmatic Play, The Champions are un RTP de 96.51% și o volatilitate medie. La acest joc trebuie sa marchezi goluri, la fel ca la un meci obișnuit de fotbal. Cu un gol marcat pe segmentul potrivit, maresti multiplicatorul câștigurilor pentru următoarele 10 rotiri. În cazul în care nu mai nimeresti alt gol în astea 10 rotiri, multiplicatorul se reseteaza. 

Nu sunt rotiri gratuite la The Champions, dar trei simboluri Scatter te duc fata in fata cu portarul la loviturile de la 11m. Marcheaza 5 goluri din 5 execuții și ai prins premiul de 100x miza. 

6 Wild Sharks - 4theplayer

“Jaws” ramane un thriller captivant chiar și după aproape 50 de ani de la lansare. Filmul aduce pe ecran un rechin, dar la 6 Wild Sharks vei putea vedea chiar 16 în timpul funcții speciale cu rotiri gratuite. Șase vine însă de la numărul de role prezente în joc, alături de patru randuri. La 6 Wild Sharks atingi 4096 modalități de plata. Jocul celor de la 4theplayer are un RTP de 96.5% și o volatilitate ridicată.

Doua functii Scatter, doar pe rolele 3 și 4, îți vor deschide funcția specială. Acolo poate sa apară oricand un Wild pe rolele 1, 2, 5 și 6, la fel ca în jocul principal. Doar ca în secvența speciala Wild-ul este blocat pe tot parcursul rotirilor gratuite. 

Big Bounty Bill - Kalamba Games

Sunt multe jocuri cu aceasta tematică, a Vestului Sălbatic, dar niciunul nu se compara cu Big Bounty Bill, de la Kalamba Games. Și nu e vorba de RTP-ul de 97.33% sau de volatilitatea ridicată, deși și acestea conteaza mult, ci de gameplay. Unul care evoluează pe parcurs și unde poți completa matricea slotului. Pornesti de la un sistem 5x4, cu 1024 modalități de plata, și poți ajunge la 5x7, cu 16807 metode de plata.

Jocul are și un simbol Wild, capabil sa substituie oricare alta figura, în afara de cea Scatter. Iar trei simboluri Scatter te duc în secvența cu rotiri gratuite.