Favbet Cazino - Sloturi noi in luna martie

Favbet este un cazino online care mereu cauta sa vina cu jocuri si sloturi noi, care sa-ti faca experienta pe site si mai placuta. Intotdeauna gasim jocuri foarte interesante in sectiunea de noutati, iar pentru tine am selectat ce ne-a impresionat cel mai mult, sloturi pe care, cu siguranta, le vom juca toata luna martie. 

Blender Blitz - Relax Gaming

Este timpul pentru un mix de fructe, chit ca inca nu a venit vara. Blender Blitz este un slot de la Relax Gaming, lansat in 2022, care ofera fix ce promite - un blender si o avalansa de fructe. Spunem “avalansa” si pentru ca sistemul de castig al slotului in timpul rundelor de baza este de tip cascada, cu simboluri care dispar dupa ce fac parte dintr-o combinatie castigatoare. 

Jocul e destul de plictisitor, avand un gameplay principal ca orice slot cu fructe. Functia speciala e cea care ne intereseaza. In stanga gasim un blender care atunci cand se umple, duce la 5 rotiri gratuite. Poti castiga pana la 25.000x miza in aceasta secventa speciala. Blender Blitz e intins pe 5 role si 3 randuri, cu 243 de linii de plata. Alte specificatii ale jocului: RTP de 96.19%, volatilitate ridicata, Wild disponibil.

Chip Spin - Relax Gaming

Decorul de la Chipn Spin este situat in Las Vegas, dar gameplay-ul si stilul slotului aduc aminte de Money Train. Chip Spin e pe piata din 2021, insa nu s-a facut atat de cunoscut. Si ne-am dat seama repede de motiv: jocul principal te trimite direct la culcare, atat de sec poate sa fie. Nici macar nu are un Wild, iar castigurile mici sunt cele care abunda. Slotul e setat pe o matrice de tip 5x5, in timp ce orice combinatii de trei simboluri de acelasi fel devine platitoare.

Poti intra in functia speciala cu rotiri gratuite prin descoperirea a trei simboluri Scatter. Pornesti de la 8 rotiri daca vezi 3 simboluri Scatter. Fiecare figura Scatter suplimentara iti aduce alte 2 rotiri gratuite. Aici, lucrurile devin si mai interesante, fiindca poate cadea cate un Chip de culori diferite, care iti va aduce o rotire suplimentara, +1 la multiplicator sau care va deveni un Sticky Wild. RTP-ul la Chip Spin e cuprins intre 96.41% si 96.74%, pentru ca volatilitatea sa fie ridicata.

Greedy Wolf - Pragmatic Play

Povestea celor “Trei purcelusi” este tematica acestui slot de la Pragmatic Play, lansat in 2022. Nu este chiar o idee originala, insa modul in care Pragmatic Play a construit Greedy Wolf e chiar impresionant. Animatiile sunt fantastice, iar iti va mentine treaz interesul pe tot parcursul rotirilor. 

Poti sa utilizezi functia de Ante Bet, prin care platesti o taxa suplimentara de 25% din miza, insa nu-ti trebuie decat 5 simboluri Scatter pentru a declansa runda bonus (in loc de 6). Vei castiga 6 rotiri gratuite indiferent de varianta. Cu 20 de modalitati de plata, distribuite pe 5 role si 4 randuri, Greedy Wolf nu este un joc neobisnuit ca dispunere. Ce e aproape de “neiertat” la acest slot e faptul ca avem un castig maxim de doar 3.000x miza. Putin chiar si pentru un joc de la Pragmatic Play. RTP-ul e de 96.48%, ia volatilitatea e ridicata. 

Cash Patrol - Pragmatic Play

Banii la control, fiindca avem in fata un joc care te poate rasplati cu un premiu maxim de 10.500x miza. Da, Cash Patrol, de la Pragmatic Play, e un slot destul de simplu ca aspect, chit ca e lansat in 2022. Dar cand te gandesti la marele premiu, parca te-ai multumi si cu un slot cu aspect retro. Cash Patrol e asezat pe o matrice 5x3, cu 25 de linii de plata.

Simboluri cu Bani pot aparea pe rolele 1, 2, 3 si 4. Dar ca sa colectezi premiile, ai nevoie si de un simbol Colector pe rola 5. Sunt cinci astfel de personaje, fiecare cu un atribut principal. Rotirile gratuite, 8 la numar, vin la urcare a descoperirii a trei simboluri Scatter. Acestea pot aparea doar pe rolele 2, 3 si 4. RTP-ul jocului e de 96.50%, in timp ce volatilitatea e ridicata. Poti obtine astfel premii mari, dar la o frecventa mai redusa.

Comic Cash - Wild Streak Gaming

2023 este un an in care se vorbeste din nou de invazia extraterestrilor, iar asta inseamna ca poate ar fi bine sa te pui bine cu ei. Poti incepe prin a castiga premii masime la Comic Cash, de la Wild Streak Gaming. Cucereste cosmosul si nu numai pe 40 de linii de plata, dispuse pe un format cu 5 role si 4 randuri. RTP-ul la Cosmic Cash e de pe 96.55%, iar volatilitatea e ridicata.

Cel putin 6 simboluri Money declanseaza functia Cosmic Respins. Acolo te vei distra cel mai mult. Jocul are si simbol Scatter, Cosmic Cash. Gasesti trei din acestea si deschizi functia cu rotiri gratuite. Pana la 50 de rotiri gratuite asteapta sa fie castigate.