Fast Fruits DoubleMax, slot nou din colaborarea Yggrasil - Reflex Gaming

Farmecul industriei jocurilor de noroc este că putem să fim surprinși oricând de o nouă lansare de joc, fie de un sistem implementat sau de orice altceva. În ceea ce privește mediul online nu ducem deloc lipsă de activitate pentru că în fiecare lună dezvoltatorii reușesc să scoată jocuri de păcănele cu elemente inedite.

Luna iulie îi priește dezvoltatorului Yggdrasil care a decis să colaboreze cu studioul Refflex Gaming pentru cel mai proaspăt slot: Fast Fruits Double Max. Oficial, data de lansare a jocului a fost 23 iunie 2023, dar abia după o lună de zile de la intrarea sa în cazinourile online a devenit vizibil și există interes pentru el.

Cine sunt Yggdrasil și Refflex Gaming

Refflex Gaming este un studio care a început activitatea încă din anul 2004, dar până în prezent nu se poate lăuda cu titluri care să țină capul de afiș. Cu toate acestea, a început colaborarea cu mai mulți furnizori de top așa cum se întâmplă și de această dată când a ales să meargă braț la braț cu Yggdrasil. Chiar și fără ajutorul altui dezvoltator a reușit să lanseze 23 de jocuri de păcănele, unele disponibile și la cazinourile online licențiate în România.

Yggdrasil Gaming este un furnizor de jocuri de noroc care a vrut să aducă un plus industriei. A combinat perfect pasiunea de a crea jocuri remarcabile pentru mediul online și a scos multe titluri inovatoare de ultimă generație. Are titluri destul de cunoscute în România, Vikings Go Berzerk este unul dintre ele. Cu timpul a devenit foarte apreciat, iar după 10 ani de la apariția firmei se poate lăuda cu peste 130 de jocuri de păcănele online și alte jocuri cu cărți și ruletă.

Fast Fruits DoubleMax

Fast Fruits DoubleMax este un joc care la bază are funcționează pe inovația dezvoltatorului Yggdrasil. Refflex Gaming a venit cu grafica superioară, dar în mare parte se bazează pe fructe. Imaginile care apar pe grila de joc nu sunt deloc speciale, dar cu puțin noroc se poate obține câștigul cel mare de până la 20.000 X miza. Jucătorii au la dispoziție mai multe praguri de pariere care pleacă de la câțiva bani, dar ajung la câteva sute de lei pentru o rotire. Depinde și de platforma unde se joacă Fast Fruits DoubleMax pentru că există limite de pariere diferite.

Ecranul de joc este extrem de colorat și dacă joci cu lumina stinsă s-ar putea să te doară ochii. Roșu aprins este întreg ecranul de joc, iar grila de joc este alcătuită din cinci role, trei rânduri și 20 de linii de plată. RTP-ul jocului este 95,5%, ușor sub media industriei, iar volatilitatea este ridicată, ceea ce înseamnă că acele câștiguri foarte mari sunt mai rare, dar nu excludem posibilitatea de a beneficia de ele.

Mecanica jocului este foarte simplă, iar simbolurile care cad pe ecran aduc câștiguri diferite, în funcție de numărul simbolurilor prezente pe liniile de plată. Interesant este că plățile se pot efectua în ambele părți în timpul caracteristicii speciale.

Funcția bonus a jocului Fast Fruits DoubleMax

Unul dintre marile avantaje ale jocului Fast Fruits DoubleMax este că norocul poate aduce rotiri gratuite. Trei simboluri Scatter la finalul unei rotiri în jocul de bază declanșează șapte rotiri gratuite. Numărul jocurilor gratis poate crește la 10 sau 13 jocuri, dar pentru a putea face lucrul acesta trebuie și puțin mai mult noroc. Pentru creșterea numărului de rotiri gratuite trebuie pus un pariu. Un cerc împărțit pe jumătate în culorile verde și roșu apare pe ecran.

Dacă săgeata se oprește pe jumătatea verde atunci se vor acorda 10 rotiri gratuite și acțiunea se poate repeta pentru a beneficia de încă trei rotiri adiționale. Dacă săgeata se oprește pe jumătatea roșie atunci pariul este pierdut și se revine la jocul de bază.

Desfășurarea acțiunii este atipică, dar cu noroc se poate ajunge la câștigul maxim al jocului care este de 20.000 X miza. În partea stânga a ecranului de joc apar mai mulți multiplicatori de câștig (X1, X2, X4).

Numărul lor se dublează la fiecare câștig obținut în timpul rotirilor gratuite și rămân acolo pe toată durata caracteristicii speciale. Mai mult decât atât, după fiecare câștig obținut va fi vizibil și un simbol Wild al cărui scop este să înlocuiască simbolurile în ideea de a obține combinații câștigătoare.

Funcția se poate activa total aleatoriu în timpul jocului de bază cât și contracost prin accesarea "Buy Bonus" amplasat în partea dreaptă a ecranului.  În timpul jocurilor speciale există și trei simboluri Wild diferite:

  • Super Wild - umple întreaga rolă cu simbolul Wild.
  • Boost Wild - crește multiplicatorul de câștig până la un nivel aleatoriu.
  • Each Way Wild - activează o serie de câștiguri în ambele sensuri, ceea ce înseamnă că plățile combinațiilor câștigătoare se fac și de la stânga către dreapta, dar și invers.

Verdict Fast Fruits DoubleMax

Din punctul de vedere al temelor cu siguranță există jocuri mult mai interesante decât cele din serie DoubleMax. În timpul funcției rotiri gratuite există multiplicatori de câștig care pot ajunge la câteva mii, ceea ce ar atrage după sine plăți uriașe. Singurul element care poate nu îl avantajează este RTP-ul de 95,5%, ceea ce este sub media industriei.