Fabio Fognini si Steve Johnson, la al treilea meci direct

Masters-ul canadian incepe in forta, iar unul dintre primele meciuri este cel dintre Fabio Fognini si Steve Johnson. In cazul in care ai urmarit cateva dintre turneele desfasurate in ultima perioada, atunci probabil veti intelege de ce Johnson este favorit de aceasta data in fata italianului, desi a pierdut cele doua intalniri directe de pana acum.

 

In ciuda unui inceput de an relativ slab, Johnson (locul 25 in clasamentul ATP) si-a revenit in ultimele luni, si a reusit sa produca o serie de meciuri impresionante. A reusit sa castige turneul de la Nottingham, la Wimbledon a ajuns pana in optimi, unde a fost eliminat de Roger Federer, iar la Washington a fost invins de Ivo Karlovic.

 

Cat despre Fognini, situat pe locul 39 in lume, nu putem sa spunem decat ca anul 2016 nu a fost unul dintre cele mai reusite pentru el. Asta deoarece Fognini a reusit sa atraga atentia doar prin performantele reusite la doua turnee: cel de la Munchen si cel de la Wimbledon.

 

La Wimbledon, el a fost foarte aproape de a-l elimina pe Feliciano Lopez, conducand cu 2-0 la seturi. Spaniolul a reusit, totusi, sa revina, iar dupa 3 seturi consecutive castigate cu scorul de 6-3, a reusit sa se impuna. La Munchen, Fognini a reusit sa-l elimine in optimi pe Mihail Kukushkin, insa a pierdut partida cu Philipp Kohlschreiber din semifinale.

 

Pariere

 

In ciuda rezultatelor din trecut, Steve Johnson este mare favorit, iar daca mizezi pe victoria lui, poti profita de cota de 1.28 oferita de NetBet.