Exploreaza pariurile speciale din ligile europene de fotbal

La Unibet vei gasi pariuri speciale din Ligue 1, Championship, Bundesliga sau din campionatul Belgiei, pariuri ce nu le vei mai gasi in alta parte. Pariurile sunt antepost, asta insemnand ca vei afla daca sunt castigatoare spre sfarsitul sezonului 2019-2020. Vorbim despre 30 astfel de pariuri, care se gasesc in sectiunea “Promotii Unibet”.

Pe tine ce pariuri speciale te atrag? >>>

Pariuri ce au cote mari, cu mari sanse de castig

Dintre cele 7 pariuri speciale pentru Bundesliga, 4 au o cota mai mare de 2.00. Un pariu care ne face cu ochiul va fi castigator daca Leipzig si Monchengladbach vor inscrie impreuna peste 150 goluri in acest sezon de Bundesliga. Sezonul trecut Leipzig a incheiat pe pozitia a treia, in vreme ce Monchengladbach a terminat pe 5, impreuna marcand 122 goluri. Daca Leipzig prinde insa un sezon foarte bun, la fel ca Monchengladbach, limita ar putea fi depasita. 

Un alt pariu cu sanse de reusita le vizeaza tot pe cele doua formatii mai sus mentionate, acesta fiind castigator daca una dintre cele doua va castiga Cupa Germaniei. Cota pentru ca asta sa se intample este 7.00. Sezonul trecut Leipzig a ajuns in finala, invinsa fiind de Bayern Munchen. 

Nu mai putin de 18 pariuri speciale gasim in Championship. Unul interesant va fi castigator daca Middlesbrough va promova in Premier League la finele sezonului, iar Assombalonga va marca minim 20 goluri. In urma cu 3 sezoane Assombalonga a inscris 15 goluri, iar acum doua sezoane 14. Este adevarat, sezonul trecut a marcat un singur gol, evoluand insa doar 90 minute tot sezonul. Cat despre echipa, Middlesbrough a incheiat pe 7 sezonul trecut, la un punct distanta de accederea in play-off. Acum doua editii Middlesbrough a fost in play-off, pierzand insa in semifinale. Cota pentru acest pariu este 26.0.

Probabil dintre toate aceste pariuri speciale pe campionate importante cel mai tentant de pariat este cel conform caruia Derby County va promova in Premier League la finele sezonului, iar Leeds nu o va face. Cota ca asta sa se intample este 17.0. Sezonul trecut ambele au acces in play-off, Derby invingand-o pe Leeds in semifinale, pierzand finala cu Aston Villa la o diferenta minima. 

In Franta un pariu cu o cota de 3.00 are sanse destul de mari de reusita. Acesta va fi castigator daca PSG se va impune in campionat, in Cupa Frantei si in Cupa Ligii Frantei, iar Kylian Mbappe va fi cel mai bun marcator din Ligue 1. Editia trecuta Mbappe a marcat 33 goluri, cu 11 mai mult decat urmaritorul sau, devenind golgheterul Ligue 1. PSG a castigat campionatul, pierzand insa la loviturile de departajare finala Cupei Frantei, in vreme ce in Cupa Ligii Frantei a fost eliminata inca din sferturi. A fost singurul din precedentele 6 sezoane in care PSG nu a castigat Cupa Ligii Frantei.

De asemenea, cota 3.00 avem si pentru ca PSG sa se impuna in Ligue 1 cu 100 puncte sau mai mult. Asta ar insemna 33 victorii si o remiza sau ceva asemanator. Greu, dar nu imposibil. Sezonul trecut parizienii au obtinut 91 puncte, iar acum doua sezoane 93.

Pe tine ce pariuri speciale te atrag? >>>