Explicatii strategie

As avea rugamintea de a citi pana la capat postarea, pentru ca primele randuri va pot crea o impresie falsa asupra strategiei.

Visul tuturor pariorilor este de a obtine profit, daca s-ar putea cat mai mare, cu riscuri cat mai mici. Asta voi incerca si eu sa fac in acest blog, denumit ''Pariuri de milioane'', sperand ca o sa fie vorba de milioane castigate, ci nu pierdute.

Incep prin a spune ca in ultimul timp obisnuiesc sa plasez unul sau doua pariuri pe bilet, deoarece sansele de castig sunt mai mari, cel putin in opinia mea. Acum insa voi plasa de fiecare data un bilet cu nu mai putin de 20 pariuri. Exact, ati citit bine. In preview v-am rugat insa sa parcurgeti postarea pana la capat, pentru ca veti citi lucruri interesante.
 
Nu multe case pariuri online accepta ca pe bilet sa fie puse 20 sau mai multe pariuri, una care dispune de acest lucru fiind Fortuna. De asemenea, acesta este unul dintre singurele locuri in care se gaseste optiunea pentru care voi opta eu si anume ''Fara pariu pe echipa gazda'' sau, rareori, ''Niciun pariu pentru echipa oaspete''. Optiunea se manifesta la fel ca Draw No Bet (DNB), doar ca in acest caz ni se va returna miza in cazul unei victorii a gazdelor (sau a oaspetilor).

Toate meciurile vor fi din fotbal, cautand sa adaug pe bilet doar meciuri in care favorita are cota miniima 1.1, maxim 1.2-1.25. Cota pentru aceasta varianta este in jur de 1.25. Astfel, as avea nevoie de minim 3 pariuri castigatoare pentru a-mi indeplini obiectivul (cota 2.00). Pentru ca un pariu sa fie castigator, trebuie ca respectivul meci sa se termine la egalitate.

In privinta bugetului pe care il aloc, acesta va fi de 700 RON. De ce atat? Fiindca banca o voi imparti in 3 minibanci: prima de 100 RON, a doua de 200 RON, iar a treia de 400 RON. Sigur, acesta poate fi ajustat, insa este important ca la fiecare pas miza sa se dubleze fata de precedentul. Asadar, vom avea 3 incercari de a fi pe profit, acesta fiind (teoretic) mai mic cu fiecare incercare esuata. Prima incercare va fi finalizata daca vom plasa 3 bilete, fiecare a cate 20 pariuri. Nu avem de unde sa stim cat vom castiga (realistic vorbind) decat la finalul tuturor meciurilor, deoarece cele mai multe selectii vor fi anulate (va castiga favorita), din cele 20 sperand ca minim 3 sa se incheie la egalitate. Sigur, daca sunt mai putine nu este nicio tragedie.  Important este sa nu pierdem. Al doilea bilet de la prima incercare va fi plasat folosind intregul castig al primului bilet, la fel procedand si in cazul celui de-al treilea bilet (metoda all-in).

Daca am finalizat prima incercare cu succes, nu voi mai incepe ceilalti doi pasi, ci o voi lua de la capat, indiferent cat de mic ar fi profitul. Pot incepe tot cu o miza de 100 RON sau o pot ajusta. Daca insa am nimerit o foarte mare surpriza la primul pas, vom trece la al doilea, unde miza de start va fi de 200 RON. Aici voi plasa doua bilete, dupa care ma voi opri si o voi lua de la capat daca mi-am indeplinit misiunea (ambele au fost castigatoare). Daca nu s-a intamplat asta, voi trece la al treilea si ultimul pas, unde voi plasa un singur bilet cu o miza de 400  RON. Daca doar una din  cele 20 selectii de pe bilet este castigatoare, voi obtine cel putin 480 RON. Personal, nu voi mai forta si voi incepe din nou strategia. 

Este insa greu de crezut ca nu voi avea castig de cauza intr-unul din primii doi pasi. Sigur, asta este doar opinia mea. Aproape intotdeauna teoria suna mai bine decat practica. 

Primul bilet il voi posta in cursul zilei de astazi, pana in ora 16:00 si va cuprinde, in mare parte sau chiar in totalitate, meciuri din preliminariile Campionatului Mondial. Vor fi si meciuri de azi, dar probabil si de maine si chiar de poimaine. Daca nu ati inteles ceva din aceasta postare, cu siguranta va veti lamuri dupa ce veti vedea primul meu bilet.