Explicatie strategie ''Selectii asiatice pe meciuri europene''

Meciul celor de la Rostov de ieri mi-a pus capat sperantelor legate de strategia precedenta. Astazi voi trece la una noua, in care nu o sa mai am ''n'' meciuri pe bilet, ci unul singur.

Voi  plasa acelasi meci pe doua bilete, selectiile fiind diferite. Voi schimba si casa de pariuri, alegand 888sport, miza la primul pariu fiind 200 lei (100 lei pentru fiecare bilet). Apoi, in urmatorul bilet vom investi cat am castigat in precedentul si tot asa, pana cand unul dintre bilete nu va fi castigator. Cand se va intampla asta voi porni din nou de la 200 lei, indiferent de castigul din acel moment.

Concret, selectiile vor fi peste 0.5 goluri si Echipa favorita (+0.5 goluri). In acest fel suntem siguri ca nu vom pierde intreaga suma, indiferent de scor. Spre exemplu, sa luam partida dintre Manchester United si Feyenoord, pe care nu o voi plasa in cadrul strategiei, insa ne ajuta sa o intelegem. Cota la victorie pentru englezi este 1.36. Cota pentru ca minim un gol sa se marcheze este 1.05, iar pentru ca Manchester sa obtina minim o remiza este 1.07.

Astfel, daca Feyenoord nu va invinge si se va marca mai mult de un gol vom lua 212 lei. Profitul nu este unul mare (la primul meci), insa probabilitatea pentru a il obtine este una destul de mare. Mai mult, avand in vedere ca in zilele cu multe meciuri voi alege minim 3, profitul la sfarsitul unei zile poate fi si de 50 lei sau chiar mai mult.
Daca vom avea o remiza alba vom obtine 107 lei, iar daca Feyenoord va invinge vom lua 105 lei. Asadar, nu avem cum sa pierdem mai mult de jumatate din suma investita. Asta, daca avem ghinion. Daca nu se vor inregistra surprize, vom avea profit, iar acesta va creste cu fiecare meci in care vom castiga ambele bilete.

Nu stiu daca voua va suna bine aceasta strategie, insa mie da. Astazi meciurile din Europa League vor avea loc la 18:00, 20:00 si 22:05, asadar voi plasa, foarte probabil, 6 bilete (pe 3 meciuri). Primele doua bilete le voi posta pana in ora 16:00.