Europa League - cota de 2.01

Zenit - Anderlecht


In tur, formatia lui Chipciu si Stanciu s-a impus cu 2-0, dar cu siguranta nu vor avea o misiune usoara in Rusia.
Gazdele conduse de pe banca de Mircea Lucescu joaca bine in fata propriilor suporteri si au jucatori de calitate in ofensiva, cum ar fi Kokorin sau Dzyuba.

Rusii au nevoie de cel putin doua goluri inscrise pentru a mai spera la calificare, astfel ca se vor ”deschide” si foarte probabil va fi o partida cu multe faze de poarta. Mizam pe cel putin doua modificari de tabela.

Ajax - Legia


Se intalnesc doua echipe extrem de ofensive, dar ambele au stat ”cuminti” in tur si au remizat 0-0. Acum lucrurile vor fi altfel. Ajax va ataca, va incerca sa inscrie si sa-si apropie calificarea.

De partea cealalta, cu siguranta Legia stie sa joace pe contraatac si ne-a demonstrat acest fapt in spectaculoasele partide cu Real Madrid si Dortmund de la sfarsitul anului trecut. In aceste conditii, pariul ”peste 1.5 goluri” este unul logic.

Sahtior - Celta Vigo


Ucrainenii s-au impus putin surprinzator in prima mansa pe un teren de unde a plecat invinsa chiar si Barcelona. Asadar, Sahtior a castigat cu 1-0 iar acum Celta Vigo trebuie sa iasa la atac.

Ambele formatii sunt recunoscute pentru stilul de joc ofensiv, ambele sunt interesate de aceasta competitie si isi doresc calificarea in faza urmatoare. Asadar, cel mai probabil vom asista la o partida ”deschisa” si ar fi o mare surpriza daca nu s-ar inscrie de cel putin doua ori.

Ponturi:
Zenit - Anderlecht --> peste 1.5 @ 1.20
Ajax - Legia --> peste 1.5 @ 1.33
Sahtior - Celta Vigo --> peste 1.5 @ 1.26