EGR 2016 - premii pentru operatorii de jocuri de noroc online

La Londra s-a desfasurat recent gala de premiere EGR 2016, fiind acordate dinstictii operatorilor de jocuri de noroc online care s-au remarcat in acest an prin activitatea lor internationala, pe pietele reglementate pe care activeaza - printre care si Romania. Premiile EGR sunt asteptate cu mare interes in fiecare an de catre reprezentantii din industria de gambling, caci reprezinta unele dintre cele mai prestigioase aprecieri oficiale din acest domeniu.
 
Evenimentul organizat la Artillery Garden a reunit cele mai importante branduri din tot ceea ce inseamna jocuri de noroc la distanta - pariuri sportive online, poker online si jocuri de cazino online. Mai multe companii au primit premii, insa "vedeta" serii a fost brandul Unibet, parte a companiei Kindred Group PLC, noul nume al Unibet Group.
 
Cei de la Unibet au reusit sa "inscrie" de 3 ori. In primul rand, au castigat premiul pentru Operatorul Anului 2016, cel mai important trofeu. Alte doua premii au ajuns tot la Unibet - Cea mai buna activitate de responsabilitate sociala si Cea mai buna campanie de marketing. Astfel, au fost recompensate atat eforturile cu privire la jocul responsabil, cat si campania Luck Is No Coincidence, care s-a bucurat de succes la nivel international.
 
"Este o confirmare a muncii intense pe care echipa noastra o realizeaza focusandu-se pe interesul clientilor si oferindu-le acestora cea mai buna experienta posibila", a declarat Henrik Tjärnström, CEO al companiei Kindred Group, noul nume al Unibet Group. Acesta a accentuat dorinta permanenta a operatorului de a utiliza tehnologia pentru a oferi jucatorilor un mediu sigur, demn de jocuri abordate cu responsabilitate.
 
Grupul Kindred, detinatorul marcii Unibet, este unul dintre cei mai mari operatori de jocuri de noroc online din lume, cu peste 15 milioane de jucatori in 100 de tari. Compania are aproape 20 de ani de activitate, fiind fondata in anul 1997 de Anders Ström. Din 2004, actuala Kindred Group PLC este listata la bursa, pe Nasdaq Stockholm.
 
Piata de jocuri de noroc online din Romania este reglementata de Oficiul National pentru Jocuri de Noroc, care a acordat pana in prezent licente (provizorii si permanente) pentru aproape 20 de operatori, multi dintre ei cu renume international. Drept consecinta, romanii cu varsta de cel putin cel putin 18 ani pot juca 100% legal si sigur pe oricare dintre website-urile licentiate.