Pariază pe Inter sau Real şi prinde cotele babane din promoţia 888 Sport!

Clasamentul din Grupa B este foarte echilibrat după ce s-au disputat jumătate din meciuri. Lider este Borussia Mönchengladbach cu 5 puncte, Şahtior Doneţk şi Real Madrid au 4 puncte iar Internazionale Milano 2 puncte. "Nerazzurri" sunt într-o situaţie foarte delicată, pentru că în cazul unei înfrângeri acasă cu spaniolii ar cam încheia conturile cu Liga Campionilor. "Los Blancos" au şi ei o situaţie grea, pentru că în cazul unui eşec pe "Stadio Giuseppe Meazza", ar ajunge pe ultimul loc în clasament.

Casa de pariuri 888 Sport îţi oferă cote minunate pentru a putea paria pe acest meci de mare interes din Liga Campionilor. Mai exact, ai cota 11.00 pentru o victorie a italienilor şi cota 21.00 pentru un succes al spaniolilor pe "Stadio Giuseppe Meazza" din Milano.

Ce trebuie să faci pentru a profita de aceste cote mărite la 888 Sport?

  • Fă-ți cont la 888 Sport până miercuri, 25 noiembrie 2020, ora 22:00;
  • Pariază pe victoria lui Internazionale Milano sau a lui Real Madrid, la cotă de 11.00, respectiv 21.00;
  • Acest pariu pe cotă marită îţi va aduce imediat şi bonusul de înregistrare la 888 Sport, în valoare de 100% din primul tău depozit, până la 1.000 lei.

Cum procedezi dacă pariul tău va fi câştigător?

  • Doar 25 lei din pariul plasat de tine se vor calcula la cotă mărită, însă pe bilet poţi pune orice miză doreşti;
  • Dacă mizezi pe Internazionale Milano şi pariul va fi câştigător, vei bifa pariuri gratuite în valoare de 275 lei;
  • Dacă pariezi pe Real Madrid şi aceasta câştigă la Milano, vei obţine în cont pariuri gratuite de 21.00 x 25 lei = 525 lei;
  • Primeşti cash câştigul conform cotei normale de pe site şi îl poti retrage oricând. Restul sumei ţi se va credita ca bonus, sub formă de pariuri gratuite, în maxim 72 ore de la încheierea partidei şi este valabil timp de 7 zile;
  • Câştigurile rezultate din pariurile gratuite trebuie rulate o singură dată;
  • Cotele normale de pe 888 Sport sunt 2.15 pentru un suces al lui Inter, 3.80 remiza şi 3.30 pentru o victorie a lui Real Madrid.

Antonio Conte şi Zinedine Zidane vor avea un meci foarte important, pentru că echipa care va pierde va ajunge în Europa League sau chiar ar putea fi eliminată din cupele europene! După 3 etape disputate, marile favorite ale Grupei B sunt out din Champions League! În aceste condiţii ne aşteaptă un meci de foc pe "Stadio Giuseppe Meazza"  între "Nerazzurri" şi "Los Blancos", care are şi o super promoţie la 888 Sport. Citiţi recenzia completă a casei de pariuri 888 Sport şi vă veţi convinge că merită pe deplin să aveți cont la această casă de pariuri!