Efbet: bonusuri si promotii cazino si pariuri sportive

Unul dintre punctele forte avute de casa de pariuri Efbet il reprezinta bonusurile si promotiile. Nu ma refer aici doar la bonusurile de bun venit, desi nu neg ca acestea capteaza cel mai mult interesul. In afara bonusurilor de bun-venit, Efbet ofera aproximativ 7 promotii, atat pentru clientii noi, cat si pentru cei deja existenti. Multe dintre ele ti se vor putea parea tentante.

Bonus inregistrare Efbet cazino - 4 000 lei

Vom incepe insa cu bonusul cel mai tentant, mai ales pentru cei care prefera jocurile de cazino. Este vorba de un bonus de 100% din valoarea depusa, pana la 4 000 lei. Pentru a primi aceasta suma trebuie sa fii verificat la Efbet (sa trimiti o copie de buletin). 

Bonusul nu se va acorda in contul Efbet imediat ce ai efectuat depunerea, ci doar dupa ce ai trimis cererea de bonus la adresa support@efbet.ro sau pe live chat. Bonusul trebuie solicitat in termen de 7 zile de la inregistrare.

Bonusul si depunerea trebuie rulate de 25 ori la jocurile de cazino (sloturi) de pe site. Spre exemplu, daca ai profitat la maxim de promotie si ai depus 4 000 lei, vei primi un bonus de 4 000 lei. In acest caz, va trebui sa mizezi 200 000 lei. Bonusul trebuie rulat in termen de 14 zile din momentul acordarii.

Bonus inregistrare Efbet Sport - 750 lei

Vei putea primi 100% din sumele depuse, pana la 750 lei, la casa online Efbet pentru pariuri sportive. Aspectul pe care multi l-ar putea considera nemultumitor este acela ca bonusul se acorda ca pariu fara risc. Cu alte cuvinte, dupa efectuarea depunerii primul tau pariu trebuie efectuat din banii tai. Daca pariul este castigator, bonusul va fi consumat, iar in cazul unui pariu necastigator vei primi un pariu fara risc sub forma de freebet.

Astfel, in urma primei depuneri vei putea primi un pariu fara risc de 500 lei, iar in urma celei de-a doua depuneri acesta va putea fi de 250 lei. Pentru a primi pariurile fara risc trebuie sa trimiti un mail la adresa support@efbet.ro sau sa contactezi live chatul. Sunt eligibile atat pariurile pre-live, cat si cele live. 

Valoarea pariului fara risc trebuie rulata de 3 ori pe o cota minima de 1.2, in termen de 30 zile. Conditia de rulaj este una foarte la indemana, insa reamintim ca vorbim de un pariu fara risc sub forma de freebet. Asta inseamna ca doar eventualul profit va fi creditat in cont, nu si valoarea pariului fara risc. Pariurile plasate pe handicap asiatic, alte piete asiatice, Draw No Bet, Par/Impar nu vor fi luate in calcul la rulaj.

Bonusuri si promotii Efbet - 50 lei freebet in fiecare zi

O promotie la care sunt eligibili jucatorii deja inregistrati, dar si cei nou-veniti, este oferita de Efbet. Aceasta este singura casa de pariuri licentiata in Romania care prezinta o astfel de promotie. Concret, in fiecare zi, de luni pana vineri, nu mai putin de 10 utilizatori vor fi recompensati cu un freebet de 50 lei. Pentru asta trebuie sa efectuezi in ziua precedenta o depunere de cel putin 50 lei.  

Pentru a putea retrage castigurile generate de freebet valoarea freebetului trebuie rulata de 5 ori pe o cota minima de 1.5. Cerintele de rulaj trebuie completate in termen de 7 zile de la activarea freebetului. Pariurile tip handicap asiatic, Draw No Bet, Par/Impar nu se iau in calcul la rulaj.

Bonusuri si promotii Efbet - bonus la reincarcare

Oferta este valabila pentru clientii ce au primit invitatia de accesare a bonusului prin mail, SMS sau direct de pe site. Pentru a primi bonusul de reincarcare nu trebuie decat sa efectuezi un depozit de minim 20 lei. Valoarea bonusului este de 100% din suma depusa, venita sub forma de freebet. 

Bonusul trebuie rulat o singura data la o cota minima de 1.5, in cazul unui bilet multiplu doar o selectie trebuind sa aiba cota minima 1.5. La fel ca in cazul celorlalte promotii, pariurile tip handicap asiatic, Draw No Bet, Par/Impar nu se iau in calcul la rulaj. Ai 30 zile la dispozitie pentru a rula freebetul. 

Bonusuri si promotii Efbet - Bonus 3X500 lei pe Superliga

La aceasta promotie sunt eligibili utilizatorii Efbet care au plasat plasat bilete cu doua sau mai multe pariuri pe meciuri din Superliga Romaniei la fotbal. Promotia se desfasoara in fiecare etapa de Superliga. La finalul unei etape, vor fi trasi la sorti 3 jucatori ce au indeplinit aceste conditii. Fiecare dintre ei va primi un freebet in valoare de 500 lei. 

Freebetul trebuie rulat o singura data pe o cota minima de 1.5, in cazul unui bilet multiplu cel putin o selectie trebuind sa aiba cota minima 1.5. Nu se iau in calcul la rulaj pariurile tip handicap asiatic, Draw No Bet, Par/Impar. Freebetul trebuie rulat in termen de 30 zile. 

Bonusuri si promotii Efbet - Matchplay bonus

Oferta este valabila pentru clientii sectiunii de cazino, carora le este trimisa invitatia prin mail, SMS sau direct in cont. Pentru a beneficia de oferta trebuie doar sa depui minim 10 lei. Bonusul insumeaza 100% din suma depusa. Bonusul si depunerea trebuie rulate o singura data, doar in sectiunea de Cazino Live. Ai la dispozitie 30 zile pentru a efectua rulajul. 

Bonusuri si promotii Efbet - Free Casino Bonus

Este un bonus bazat pe activitatea utilizatorilor la cazino. Acesta este oferit periodic celui mai activ jucator dintr-o zi/saptamana/luna, celui ce a accesat un joc slot de cele mai multe ori intr-o zi/saptamana/luna, cu ocazia unei sarbatori legale, a zilei tale de nastere etc. . Bonusul trebuie rulat o singura data in sectiunea de cazino. Ai la dispozitie 24 ore pentru a activa oferta din contul tau si 10 zile ca sa rulezi bonusul. 

Bonusuri si promotii Efbet - Pariu Gratuit de loialitate

La acest bonus sunt eligibili utilizatorii luati conform unor criterii. Printre acestea enumeram data inregistrarii contului, numarul de depuneri si retrageri dintr-un anumit interval sau totalul pariurilor. 

Freebetul trebuie rulat o singura data la o cota minima de 1.5, in cazul unui bilet multiplu cel putin o selectie trebuind sa aiba cota minima 1.5. Rulajul trebuie efectuat in termen de 10 zile. 

Bonusuri si promotii Efbet - Rotiri gratuite de loialitate

Bonusuri de loialitate Efbet ofera si pentru cazino, nu doar pentru pariuri sportive. Mecanismul este acelasi cu al promotiei de la sport, detaliata mai sus. Rotirile trebuie utilizate, iar castigurile rulate in termen de 24 de ore de la acordarea rotirilor. Castigul generat din rotiri trebuie rulat o singura data.