Echipele de la CM iti aduc bilete la turnee freeroll

Am intrat pe ultimele sute de metri in ceea ce priveste Campionatul Mondial de fotbal, casele de pariuri pregatindu-se temeinic pentru a oferi promotii in vederea marelui eveniment. Doar ca nu toate promotiile au ca tema pariurile sportive, o astfel de promotie prezentandu-ne casa online Unibet. Aici poti castiga bilete la turnee de poker de 200 euro daca vei debloca o echipa si bilete la turnee de 10 000 euro daca vei debloca toate echipele dintr-o anumita grupa.


Ce trebuie sa fac?

Pentru a debloca o echipa trebuie sa finalizezi misiunile, unele deloc grele, fiecare echipa avand cate o misiune de deblocat. Echipele trebuie deblocate intr-o anumita perioada. Astfel, intre 13 mai si 18 mai poti debloca toate cele 4 echipe din grupa C, intre 19 mai si 24 mai cele din grupa D, echipele din grupa E pot fi deblocate intre 25 mai si 30 mai, cele din grupa F intre 31 mai si 5 iunie, cele din grupa G nu pot fi deblocate inainte de 6 iunie si nici dupa 11 iunie, in vreme ce echipele din grupa H le poti debloca intre 12 iunie si 17 iunie.


Echipele de la CM 2018 iti aduc bilete la turnee freeroll, la promotie fiind eligibili toti utilizatorii Unibet. Turneele Flip de 200 euro, la care vei obtine bilet daca ai deblocat o echipa, vor avea loc zilnic, pana pe 17 iunie, la ora 20:25. Cele in valoare de 10 000 euro, la care vei obtine bilet daca ai deblocat toate cele 4 echipe din grupa in intervalul specificat, se vor desfasura la ora 21:00 pe 19 mai, 25 mai, 31 mai, 6 iunie, 12 iunie si 18 iunie. Orice tichet nefolosit pentru un turneu flip va expira dupa 6 zile de la creditare, iar pentru turneul freeroll de 10 000 euro in 7 zile.


Despre recompense

In afara turneelor la care vei castiga acces daca vei debloca echipele, va avea loc o tragere la sorti la finele Campionatului Mondial, la care vor fi premiati 235 norocosi utilizatori ce au deblocat echipa castigatoare a Campionatului Mondial. Premiul cel mare consta intr-o vacanta de vis in Regatul Coralilor, la care se adauga 3 500 euro bani de cheltuiala+cheltuieli cu avionul. Cei extrasi pe locurile 2-4 vor primi un pachet Cash Game festival, cei de pe locurile 5-7 un pachet Unibet Open, urmatorii 4 un pachet Deep Stack Open, iar urmatorii 5 un pachet UK Tour. De asemenea, se vor acorda tichete poker in valoare de 400 euro, 200 euro, 100 euro, 75 euro, 50 euro, 25 euro si 10 euro. Tragerea la sorti va avea loc pe 19 iulie.


Rezumat

·         Daca nu ai cont la Unibet creeaza-ti unul aici

·         Indeplineste o misiune la jocul de poker pentru a debloca o anumita echipa in intervalul selectat

·         De fiecare data cand vei debloca o echipa vei participa la un turneu cu premii totale de 200 euro

·         Cand vei debloca toate cele 4 echipe dintr-o anumita grupa vei putea participa la freerolul cu premii totale de 10 000 euro

·         Daca vei debloca echipa care va castiga Campionatul Mondial vei participa la tragerea la sorti din 19 iulie


Deblocheaza castigatoarea CM si poti lua chiar tu marele premiu >>>