Duel german in Europa League

Schalke si Monchengladbach se intalnesc din nou, insa de data aceasta in Europa League. Cele doua echipe s-au intalnit si acum cinci zile in Bundesliga. Meciul s-a jucat atunci la Monchengladbach, pe stadionul Borussia-Park. La meci au asistat peste 54000 spectatori, spectatori care au dus echipa spre victorie. Monchengladbach a castigat cu scorul de 4-2, la pauza a fost 1-1.
 

Monchengladbach a arata o revenire de forma, echipa are patru victorii in ultimele cinci etape din Bundesliga. Echipa a ajuns pe locul 9 in acest moment, insa mult timp echipa a fost sub Schalke, echipa care se afla pe locul 13 in campionat. Cele doua echipe au avut mereu meciuri directe foarte spectaculoase, golurile nu au lipsit. Si astazi ma astept sa vedem multe goluri in acest meci. 

Spuneam ca acum cinci zile cele doua echipe s-au intalnit in campionat. 4-2 a fost atunci. Schalke a castigat ultimele doua meciuri directe, ambele in campionat. Ma refer la cele jucate pe teren propriu, cu 4-0 si 2-1. Meciul se va juca la Gelsenkirchen pe Veltins Arena. Stadionul va fi un vulcan, suporterii vor dori sa isi impinga favoritii spre victorie. 

In turul precedent Schalke a trecut de PAOK, 3-0 in deplasare, iar acasa au remizat 1-1. Si Monchengladbach a reusit sa se califice tot datorita meciului mai bun facut in Italia, 4-2 la Fiorentina, echipa a revenit de la 0-2. In tur Monchengladbach pierduse cu 0-1, asadar si aceasta calificare reprezinta o adevarata revenire in Europa League. 

Sper sa vedem un meci cu multe goluri, si posibil sa fie goluri in ambele porti. Cota 1.77 la Unibet.