Dubla zilei este formata din meciuri din Croatia si din Europa League

Astazi as merge si pe o dubla care este compusa pe doua meciuri, singurul meci al zilei din Croatia NHL si singurul meci al zilei, ultima semifinala din Europa League, Celta Vigo - Manchester United.

Meciul din Croatia se joaca intre Zapresic si Dinamo Zagreb. Zapresic a avut din nou un sezon slab, echipa este in acest moment pe locul opt. Echipa a acumulat doar 25 de puncte in 31 de etape. Echipa gazda a inscris foarte putine goluri. Porneste cu a doua sansa astazi, chiar daca va juca pe teren propriu. Dinamo Zagreb mai are de jucat cinci meciuri in campionat. Distanta fata de Rijeka s-a marit la opt puncte, dupa doua esecuri consecutive in campionat, 0-2 cu Hajduk Split acasa, si 1-2 in deplasare la Belupo, desi in ambele meciuri Dinamo Zagreb a pornit cu prima sansa. Nu cred ca Dinamo Zagreb mai are cum sa piarda locul secund, insa sunt sigur ca Dinamo Zagreb isi doreste sa castige din nou campionatul. Sanse ar fi insa sunt mici. Diferenta este de opt puncte, iar in cinci etape nu cred ca poate fi intoarsa, chiar daca in ultima etapa Dinamo Zagreb primeste vizita chiar a liderului Rijeka. Dinamo Zagreb nu ar trebui sa aiba probleme astazi, echipa nu a mai pierdut din 2004 la Zapresic.

Meciul tur din a doua semifinala din Europa League se joaca la Vigo intre Celta si Manchester United. Este cea mai scurta situatie prin care trupa lui Mourinho poate ajunge in grupele Champions League, si anume castigarea Europa League. Manchester United porneste cu prima sansa in acest duel, insa echipa nu a jucat chiar la potential maxim in acest sezon. Echipa vine dupa o remiza, 1-1 acasa cu Swansea in campionat, si echipa nu a trecut pe locul patru, loc care i-ar fi asigurat calificarea pentru Champions League. Celta Vigo a lasat-o moale in ultimele etape din La Liga, trei infrangeri consecutive. Echipa spera si ea la o finala, si de ce nu chiar castigarea Europa League. Va fi insa greu cu Manchester United, atat acasa cat si in deplasare. Manchester United a pierdut ultima data la Chelsea, in 13 Martie. De la acel meci Manchester United a mai jucat inca 11 meciuri, sase victorii si cinci egaluri. Manchester a pierdut foarte putin in acest sezon, doar patru infrangeri in 51 de meciuri. Cred ca poate sa obtina si astazi un rezultat pozitiv. De ce sa nu fie 1-1 sau chiar un 2-0 pentru Manchester United.
 
external linkLink-uri externe interzise

Dubla mea de astazi este victorie Dinamo Zagreb + peste 1.5 goluri la Celta - Manchester la external linkLink-uri externe interzise