Dubla zilei este din Islanda!

Astazi intr-o zi urata de luni voi miza pe o dubla formata din doua meciuri din Islanda, din prima liga, campionat care a inceput de curand. 

In primul meci se intalnesc Vikingur Reykjavik si Grindavik. Vikingur Reykjavik este favorita in acest meci, insa cota pentru o victorie a echipei gazda a inceput sa creasca. Vikingur Reykjavik a inceput cu o victorie, 2-1 la KR, iar Grindavik a inceput cu o remiza acasa, 2-2 cu Stjarnan. Este greu de spus care echipa va castiga, mai ales ca suntem doar in etapa cu numarul 2 in Pepsidelild. Vikingur Reykjavik a castigat ultimul meci direct cu Grindavik, 3-1 anul trecut in League Cup. In general meciurile directe au fost meciuri cu multe goluri, ultimele cinci meciuri directe au avut peste 2.5 goluri. 

In celalalt meci de pe bilet se intalnesc Hafnarfjordur si Akureyri. Akureyri porneste cu sansa a doua in acest meci, chiar daca cele doua echipe s-au intalnit si anul acesta in League Cup, si echipa oaspete a avut castig de cauza, 2-1 a fost in Martie pe 5. Insa daca ne uitam la istoricul meciurilor directe vedem ca Hafnarfjordur a cam castigat toate meciurile directe, 3-0 de doua ori, 3-1 o data, asta in istoria meciurilor directe recente. In general cele doua echipe s-au intalnit in cupe si scorurile au fost pe masura, meciuri spectaculoase cu multe goluri. Ultima data cand s-au intalnit in campionat a fost in 2004, atunci Hafnarfjordur a remizat acasa 2-2 si a castigat in deplasare cu 2-1, scor care mi-l doresc si astazi.

Voi miza pe ambele meciuri ca se vor inscrie peste 2.5 goluri
Iata si cotele la aceste meciuri la external linkLink-uri externe interzise