Dubla zilei din LaLiga!

Sevilla si Bilbao lupta astazi pentru obiectivele lor. Ambele echipe vor juca acasa si pornesc cu prima sansa in meciurile din La Liga. Sa le luam pe rand.

Sevilla abordeaza meciul cu Celta Vigo de pe locul al patrulea. Echipa inca spera sa prinda un loc pe podium, loc care ii asigura prezenta directa in grupele Champions League, si implicit o bonificatie mare in conturile echipei. Cu siguranta daca vor reusi acest lucru jucatorii de la Sevilla vor fi recompensati. Si locul patru ii asigura prezenta in Champions League, insa astfel echipa va fi nevoita sa joace in playoff. Celta Vigo este pe locul 10, cu 44 de puncte, si echipa nu prea mai are pentru ce sa lupte. S-a vazut acest lucru si in ultimele meciuri din LaLiga, ultimul meci 0-1 acasa cu Betis Sevilla. Sevilla s-a mai incurcat acasa cu Celta Vigo, insa acum este alta situatia. Sevilla are nevoie de puncte, este foarte buna acasa. Echipa a pierdut doar doua meciuri pe Ramon Sanchez Pijuan in acest sezon, 1-2 cu Barcelona in La Liga si 1-3 cu Juventus in Champions League. Echipa a condus in ambele meciuri, insa de fiecare data echipa nu a putut sa tina de scor. Sevilla nu va conta pe Carrico si Escudero, iar de la Celta vor lipsi Blanco, Diaz, Planas si Rossi. 

Celalalt meci interesant din LaLiga este cel dintre Bilbao si Betis. Mai sunt cinci etape de jucat in LaLiga, iar Betis prin victoriile cu Eibar si Celta Vigo si-a asigurat biletele si pentru sezonul urmator din LaLiga. Echipa poate sa joace acum mult mai relaxata si cu siguranta vor mai pierde meciuri pana la final. Unul dintre ele este cel de astazi de la Bilbao, echipa care lupta pentru locul sase, loc ocupat in acest moment de catre Sociedad, echipa care a invins aseara la Valencia, 3-2. Sociedad a acumulat astfel 58 de puncte, insa cu o victorie astazi Bilbao va reveni din nou pe locul sase, acumuland 59 de puncte, cu unul mai mult decat Sociedad, si fiind la doar un punct in spatele lui Villareal, echipa de pe locul 5. La cum s-au jucat ostilitatile in aceasta etapa, echipele din fruntea clasamentului nu s-au incurcat, Barca, Real, Sociedad. E drept ca la Madrid trebuia ca una din ele sa se incurce, Villareal a castigat la Atletico cu 1-0. Bilbao are trei victorii consecutive acasa cu Betis. In acest sezon echipa a jucat senzational acasa, doar Barcelona si Real au reusit sa castige aici, insa foarte greu, Barcelona cu 1-0, iar Real cu 2-1. In schimb Bilbao a remizat de trei ori si a castigat de 18 ori fie in Copa del Rey, 2-1 chiar cu Barcelona, a castigat toatte meciurile de acasa din Europa League. Lot complet pentru Bilbao azi, iar de la Betis vor lipsi Piccini si Sanabria.
 
 

Voi miza pe un bilet cu alegerile pe victoriile gazdelor, Sevilla si Bilbao, cota 1.77 la NetBet