Dubla zilei de la Campionatul Under 21!

Astazi se joaca meciuri in etapa a doua din grupa C, la Campionaul European Under 21.

La Tychy se vor intalni Cehia si Italia. Cehia a inceput cu o infrangere, 0-2. Acelasi scor a fost si in celalalt meci al grupei, insa Italia a fost castigatoare, 2-0 cu Danemarca. Italia isi doreste si astazi victoria, are prima sansa, este cea mai titrata echipa la aceasta categorie de varsta, din Europa, cu cinci titluri castigate. Cota pentru victoria Italiei este in scadere, si cu siguranta mici italieni vor castiga si astazi, posibil cu 2-0. Insa multi spun ca si Cehia ar reusi sa inscrie un gol de onoare in acest meci, insa totusi cred ca Italia isi doreste sa castige acest meci la zero mai ales ca se afla in lupta directa cu Germania pentru suprematia in grupa.

La Cracovia se vor intalni Germania si Danemarca. Situatia este similara ca in celalalt meci al grupei. Danemarca a pierdut cu 0-2, iar Germania a castigat cu 2-0. Germania nu are motive sa schimbe tactica din acest meci. Germania in opinia mea are mari sanse sa castige lejer toate meciurile de la acest turneu, este principala favorita a turneului. Posibil ca in prima garnitura a micilor danezi sa apara Zohore in atac, insa nu stiu sigur daca el poate sa schimbe ceva in jocul echipei. Desi au avut un parcurs usor in calificari, in meciurile de aici este foarte posibil sa nu reusasca multe puncte. Mai mult ca sigur Cehia si Danemarca se vor lupta pentru locurile 3-4 in aceasta grupa.

Alegerea mea pentru astazi, victorie Germania U21 + victorie Italia U21, cota 2.00 la external linkLink-uri externe interzise.

 
external linkLink-uri externe interzise