Doua freebeturi de 100 RON fiecare te asteapta la US Open

La sfarsitul celor doua saptamani de US Open vom afla daca Novak Djokovic sau Naomi Osaka isi vor apara titlul cucerit anul trecut. Pana atunci insa, casa de pariuri Netbet ne tenteaza cu doua freebeturi, fiecare de 100 lei, pe care le putem obtine dupa prima saptamana a Openului American. In plus, Netbet va transmite toate meciurile de pe tabloul de simplu de la US Open.

5d655d8850bd4_1566924168.jpg

Ce trebuie sa fac?

La promotie sunt eligibili toti utilizatorii Netbet din Romania, pentru a participa trebuind sa te inscrii la ea din pagina acesteia. Misiunea consta in plasarea a 10 pariuri live sau pre-live, dar singure pe bilet, exclusiv pe meciurile de la US Open de pe tabloul de simplu masculin si/sau feminin din perioada 26 august-1 septembrie. Meciurile trebuie sa fie diferite, la o cota minima de 1.8, miza minima a fiecarui pariu fiind 100 lei.

Despre recompense

Vei obtine doua freebeturi de 100 RON pariind la US Open indiferent de rezultatul pariurilor. Acestea se vor acorda pe 2 septembrie, trebuind pariate in termen de 3 zile de la acordare. Freebeturile trebuie folosite pe o cota minima de 2.00, in cazul unui bilet multiplu fiecare selectie trebuind sa aiba cota minima 2.00. 

Rezumat

  • Daca nu ai cont la Netbet creeaza-ti unul aici
  • Opteaza la promotia „200 RON freebet la US Open” din pagina acesteia
  • Cota minima a unui pariu este 1.8, iar miza minima 100 lei
  • Plaseaza 10 pariuri singure pe bilet pana pe 1 septembrie de pe tabloul de simplu de la US Open
  • Indiferent de rezultatul pariurilor tale, pe 2 septembrie vei primi doua freebeturi, fiecare in valoare de 100 lei
  • In cel mult 3 zile de la primire trebuie pariate freebeturile pe evenimente cu o cota minima de 2.00, in cazul unui bilet multiplu fiecare selectie trebuind sa aiba cota minima 2.00

Ai multe meciuri la dispozitie pe care sa pariezi