Doar la 888 Sport ai cote foarte generoase pentru "El Derbi Madrileño"!

Real Madrid a reuşit 2 victorii foarte importante, 1-0 în deplasare cu FC Sevilla în La Liga şi 2-0 acasă cu Borussia Mönchengladbach în Liga Campionilor. Aceste două reuşite l-au salvat pe Zinedine Zidane, care ar fi fost probabil demis dacă ar fi pierdut cu nemţii. Atlético Madrid a urcat pe primul loc în campionatul Spaniei după succesul de acasă cu Real Valladolid şi s-a calificat şi ea în optimile Ligii Campionilor după victoria cu 2-0 de la Salzburg cu FC Red Bull.

Casa de pariuri 888 Sport îţi oferă cote minunate pentru a putea paria pe "El Derbi Madrileño" din La Liga. Mai exact, ai cota 15.00 pentru o victorie a lui Real Madrid şi cota 17.00 pentru un succes al lui Atlético Madrid pe "Estadio Alfredo Di Stéfano".

Ce trebuie să faci pentru a profita de aceste cote mărite la 888 Sport?

  • Fă-ți cont la 888 Sport până sâmbătă, 12 decembrie 2020, ora 22:00;
  • Pariază pe victoria lui Real Madrid sau a lui Atlético Madrid, la cotă de 15.00, respectiv 17.00;
  • Acest pariu pe cotă marită îţi va aduce imediat şi bonusul de înregistrare la 888 Sport, în valoare de 100% din primul tău depozit, până la 1.000 lei.

Cum procedezi dacă pariul tău va fi câştigător?

  • Doar 25 lei din pariul plasat de tine se vor calcula la cotă mărită, însă pe bilet poţi pune orice miză doreşti;
  • Dacă mizezi pe Real Madrid şi pariul va fi câştigător, vei bifa pariuri gratuite în valoare de 375 lei;
  • Dacă pariezi pe Atlético Madrid şi aceasta câştigă pe "Estadio Alfredo Di Stéfano", vei obţine în cont pariuri gratuite de 17.00 x 25 lei = 425 lei;
  • Primeşti cash câştigul conform cotei normale de pe site şi îl poti retrage oricând. Restul sumei ţi se va credita ca bonus, sub formă de pariuri gratuite, în maxim 72 ore de la încheierea partidei şi este valabil timp de 7 zile;
  • Câştigurile rezultate din pariurile gratuite trebuie rulate o singură dată;
  • Cotele normale de pe 888 Sport sunt 2.35 pentru un suces al lui Real Madrid, 3.25 remiza şi 3.05 pentru o victorie a lui Atlético Madrid.

Real Madrid este la 6 puncte distanţă de liderul Atlético Madrid, însă are meci acasă cu aceasta şi posibilitatea de a se apropia la 3 puncte de "Los Colchoneros". Antrenorul argentinian Diego Simeone a construit însă o apărare de netrecut, Atlético încasând doar 2 goluri în 10 etape. În acest sezon doar "Los Rojiblancos" au cifra 0 la înfrângeri din cele 20 de echipe din La Liga. Va fi un meci foarte interesant, un derby adevărat, care are şi o super promoţie la 888 Sport. Citiţi recenzia completă a casei de pariuri 888 Sport şi vă veţi convinge că merită pe deplin să aveți cont la această casă de pariuri!.