Doar azi efectuezi o depunere si primesti 120 RON bonus

A treia zi a lunii decembrie vine cu o noua promotie tentanta la Calendarul de Sarbatoare Unibet. Amintin ca si in acest an Unibet ne va surprinde cu o promotie in fiecare zi, pana pe 24 decembrie. Pentru a fi eligibil la promotia de astazi trebuie doar sa efectuezi o depunere, putand primi ca bonus pana la 120 lei.Profita acum de promotia destinata zilei de astazi >>>Ce trebuie sa fac?

Inainte de a efectua vreo depunere, trebuie sa iti accesezi contul si sa activezi oferta de bonus din sectiunea „Bonusurile mele”. Apoi poti efectua o depunere de cel putin 25 lei, oferta fiind valabila pentru toti utilizatorii Unibet. Promotia este valabila pana in noaptea de 4 decembrie, ora 00:59.


Despre recompensa

Doar azi efectuezi o depunere si primesti 120 RON bonus, creditati imediat in cont. Bonusul este de 50%, asta insemnand ca pentru a lua bonusul maxim de 120 lei trebuie sa depui 240 lei. Bonusul poate fi folosit in toate categoriile, exceptand pokerul. Conditiile de pariere ale bonusului trebuie indeplinite in termen de 30 zile. La pariuri sportive pre-live si/sau live rulajul trebuie efectuat de 6 ori pe cote minime de 1.4, la bingo bonusul trebuie rulat de 6 ori, iar la Cazino Live, Jocuri si Cazino de 25 ori.


Rezumat

  • Daca nu ai cont la Unibet creeaza-ti unul acum
  • Acceseaza-ti contul, sectiunea „Oferta de bonusuri” si revendica bonusul valabil astazi
  • Efectueaza un depozit de minim 25 lei pe data de 3 decembrie
  • Vei primi instant un bonus de 50% pana la 120 lei
  • Bonusul trebuie rulat in termen de 30 zile pe orice platforma, in afara de poker
  • La pariuri sportive rulajul este de 6 ori pe o cota minima de 1.4, la Bingo de 6 ori, iar la Cazino Live, Jocuri si Cazino de 25 ori


Profita acum de promotia destinata zilei de astazi >>>